E-book istekleriniz varsa upload edebilirim.

Merhaba Arkadaşlar;

Vucut Geliştirme Hakkında İstediğiniz arayıp bulamadığınız kitap varsa arşivimde varsa upload edebilirim.

Not: Lütfen Özel Mesaj Atmayınız. Konuya Yazarsanız Mevcutsa kesinlikle upload ederim.​

Herkes İçin Spor / Vücut Geliştirme, Fitness ve Formda Kalma

230338_k_4139.jpg
n.gif
Erol Uğur, Özer Baysaling

1 saattir Hard discimi arıyorum bulamadım. Bulduğum an upload edeceğim. Emin Değilim ama olması laızm. Türkçe bir body kitabı hatırlıyorum.

en geç 15 dk ya upload ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:34 ----------

Hard disci bi bulsam ah. Neyse @moothy yarın upload edeceğim inşallah. şimdi dışarı çıkmam gerek.

1 saattir Hard discimi arıyorum bulamadım. Bulduğum an upload edeceğim. Emin Değilim ama olması laızm. Türkçe bir body kitabı hatırlıyorum.

en geç 15 dk ya upload ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:34 ----------

Hard disci bi bulsam ah. Neyse @moothy yarın upload edeceğim inşallah. şimdi dışarı çıkmam gerek.

Bana da bu kitabı ulaştırabilirmisiniz? Bir zahmet...

Arnold'un kitabi varsa upload edersen cok memnun olurum, hicbir yerde bulamadim kitabi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arnold'un kitabını isteyenler olmuş,halen isteyen varsa İngilizce versiyonunu upload edebilirim.

Back
Yukarı