Eas 100% whey protein

Bu ürün sizce nasıl

• Basarili

Votes: 19 47,5%
  • Orta karar

Votes: 18 45,0%
  • Basarisiz

Votes: 3 7,5%

• Total voters
    40
  • Poll closed .
EAS 100% Whey Protein, Vanilla 5 lb (2.27 kg)

Son Kullanım Tarihi : 01/05/2013

1 ölçeğinde ( 30 gr ) 23 Gr protein , 3 Gr Karbonhidrat , 1 Gr Tadlandırıcı 2,5 Gr Yağ içermektedir.

Amino Asit Değerlerinde Öne Çıkanlar 1 Porsiyonda 5270 Mg BCAA , 1350 Mg VALINE , 1420 Mg ISOLEUCINE , 2500 Mg LEUCINE İçermektedir.

Üretici Firma : EAS Abboutt Nutrition Abboutt Labaoratuarları . AMERIKA

İçeriği : Peynir altı suyu proteını Konsantresi , Peynir Altı Suyu Isolesi , Doğal Ve Yapay aromalar ( Vanılla , FEMA 3796 )

Kullanım Önerisi : Gıda takviyesi Olarak 1 Kaşık Ürünü 170-230 ml Soğuk su - süt veya sevdiğiniz bir içeceğe ekleyerek 20-30 saniye karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz.

Besin değerleri
Serving Size: 1 Scoop (30g)
Servings Per Container: about 75

Amount per Serving

Calories Total 120

from Fat 20

Amount per Serving % Daily Value+

Total Fat 2 g 3%

Saturated Fat 1 g 4%

Cholesterol 70 mg 24%

Sodium 50 mg 2%

Total Carbohydrate 2 g 1%

Dietary fiber 0 g

Sugars 1 g

Protein 23 g 46%

% Daily Value

Calcium 145 mg 15%

Iron <1 mg 2%

Potassium 170 mg 5%

Sizce nasıl?Bu markayı tanıyan var mı?

Eklentiler

• 300.jpg
    300.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 793
Eas dünyanın en iyi protein çikolatasını üreten firmadır ayrıca amerikada Best taste(en iyi tat) ödülünü alan firmalardan biridir ve amerikada tadı ve kalitesiyle prim yapmış bir üründür.
Sırf tadını merak ettiğim için 1 kutu aldım. Fiyatı da diğer ürünlere göre oldukça uygun. 130 Lira gibi bir fiyattan aldım,75 servis bir ürün için hiçbirşey.

yağ ve şeker oranı diğer proteinlere göre fazla değil mi ? ayrıca amino asit değerleri tam olarak nedir?

Aynen, denemeyi düşünmüştüm ama bana da diğer ürünlere göre fazla geldi.

nasıl yani anlamadım
30 gr da 3 gr protein 2 gr yağ 1gr şeker mi çok ?
Diğer proteinlere göre fazladırda devede kulak yani bu oranlar

nasıl yani anlamadım
30 gr da 3 gr protein 2 gr yağ 1gr şeker mi çok ?
Diğer proteinlere göre fazladırda devede kulak yani bu oranlar

Evet deve de kulak ama o fiyata daha az şeker ve yağ olan bir ürünü tercih ederim şahsen. Bu benim şahsi görüşüm, başka biri bunu umursamayıp alabilir. O onun bileceği bir şey :)

bugun aldım bu zamana kadarda hep nutrex nıtrotech myofusıon gıbı kompleks proteınler ıctıgımdenmıdır nedır bılmıyorum aroması ınanılmaz sade geldi dıgerlerındeki o pudıng koyu agır tad kıvam yok ıkı uc olcek atmama ragmen .bır dıgerı toz halindeyken dıgerlerınden degısık topak topak organıc whey gıbı kıvamı hanı olcekle alıp shakere attıgınız zaman o sekılde kalıyor ama tadında falan bır anormallık yok.

EAS vanilyalı kullanıyorum,5lb 120TL aldım. sütle karıştırıyorum, tadı bana göre güzel,tat kısmına çok takılmıyorum. myo probiotic ten sonra buna geçtim, gaz sorunum yok gibi diyebilirim ama nede olsa sütle protein tozu içiyorum bir miktar gaz olması doğal. EAS, toz halindeki yapısıyla biraz farklı, sanki nemli gibi, avucunuza alıp sıksanız çiğ köfte gibi şekil alır :D biraz abarttım. şimdiye kadar gördüklerim içinde toz kıvamı farklı olan ilk ürün. bir ölçekteki protein miktarının yüksek olması,fiyatının diğerlerine göre uygun olması tercih sebebim oldu. amerikadan gelen arkadaşıma 4,5kg ON whey sipariş ettim.bir sorun çıkar getiremezse buyuk ihtimal yine EAS'e devam ederim.

Yağ, şeker, karbo. oranı düşük piyasada uygun fiyata bulunabilen bir ürün. usa fiyatları O.N whey, Dymatize whey den farkı yok. U.A.E de üretilmesi bildigim kadarıyla fiyatları bize uygun gelmesini olanaklı kılıyor. 2 kutu kullanmış biri olarak diğer muadillerine göre kalitesinin ne eksik nede fazla olduğunu söyleyebilirim bildiğimiz whey..

EAS bu ürünü yeni ambalaj ve içerik ile değiştirdi, 39 gr'lık ölçek 26 protein içeriyor. bu uygulamadan sonra eskisi gibi satış grafiği çizmeyeceği kesin sanırım para kazanmaktan sıkıldılar..

Etki olarak şuan bahsedemiycem ama tadı ON gibi. Sütle içilebilir fakat suyla içince ağızda hiçbir kayganlık bırakmadı. Dilim büzüştü gibi :D İndirimde diye aldım ne de olsa protein tozu, etkisi çok fark edicek değil. Önemli olan beslenme.

üçüncü kutumu kullanıyorum ve çok memnunum.Beni bu ürüne karşı güven duymamı sağlayan en önemli etken ABBOTT labaratuvarları güvencesiyle üretilmesi ki bu firma dünyada gıda ve tibbi gıda destek ürünü üretiminde 1 numaradır.Fiyatı düşük diye yanılmayın .Zaten olması gereken fiyat bu .Diğerler markaların fiyatları olması gerekenden pahalı.Düşünmeden kullanın memnun kalacaksınız.

Back
Yukarı