Eas 100% whey protein

Bu ürün sizce nasıl

• Basarili

Votes: 19 47,5%
  • Orta karar

Votes: 18 45,0%
  • Basarisiz

Votes: 3 7,5%

• Total voters
    40
  • Poll closed .
140TL altına bulunursa alınabilecek bir ürün. Ben kullandım çok da memnun olduğum söylenemez ama kutu bir türlü de bitmek bilmiyor :)

Bu ürünlere ile ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum. Yeni üretimlerinde bir ölçek 39 gram ve 26 gram protein, 1.6 gram L-Glutamine (Bildiğimiz glutamine, yani glutamine öncüsü falan değil) ve 7 kompleks gram karbonhidrat var. Protein oranı epey düşük kalmış. Sipariş verip açtıktan sonra fark ettim, ondan iade de edemedim. Sonuçlarını sizlerle paylaşırım ama 100 gramdaki protein oranı ortalama 66%. Optimum Gold Whey'de bu oran 81% civarı. Ayrıca kutu başına servis miktarı da EAS'ta 58 iken, Optimum'da 76. Ölçek başına 1.6 gram L-Glutamine için değer mi? Ona siz karar verin artık... 110 TL'den aldım bu arada... Bilginiz olsun; selametle...

112 TL'ye bugün satın aldım Vanilya aromalısını. Bakalım nasılmış. Ürünü çok öven var merak ediyordum kısmet bugüneymiş. dumbelllls

yeni ambalajlılardan sipariş ettim ve elime ulaştı.tad olarak çok iyi.glutamine eklemişler içine 1,6 gram bu da fena değil..bazı arkadaşlar gram/protein oranını eleştirmişler ama muscletech'in whey'i de 30 gramda 20 gram protein içeriyor yani hemen hemen aynı oran(tabi muscletech markasıyla eas markasını karşılaştırmak doğru olmaz) ben düşük fiyattan dolayı denenebilir diye düşündüm ve aldım..etkilerini 2 ay sonra yazarım artık

Ben kullanıyorum gerçekten çok başarılı bir ürün, çikolatalısını kullanıyorum.

Bugün indirimli satan yerden siparişim geldi yeni versiyonu göndermişler. Eskisi daha iyidi ben onu istiyodum şimdi seve seve yeniyi içicez.

Fazla yorum yaplmamş. Bana klasik whey gbi geldi. Yeni kutusnda 39 grlık ölçüde 26 gr protein içeryormş. Üstüne 25 tl daha koyup mis gibi optimum almak daha iyi.

su an kullanıyorum tadı iyi hemen karsıyo ben 109 tl ya almıstım paket biticek ama suan 125 olmus sanırsam orta kararlı kullanalabilir rürün

Son düzenleme:
Fiyat olarak daha fazla verilebilirse Muscletech ten şaşmamak lazım bencede birkaç yerde daha bu tarz testler vardı m.tech hep en iyilerde çıkıyor.ama bütçeye göre eas de tercih edilebilir bi ara deneyeceğim bu ürünü

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu bende görmüştüm proteinim bitmek üzere muhtemelen eas yada nitrotech alıcam baksanıza testten optimum ve dynamize dahi geçememiş büyük hayal kırıklığı vaad edilen 25 gram proteinken 7gram çıkmış testten bildiğin kandırılmış herkes optimum ve dynamize tarafından

bunu bende görmüştüm proteinim bitmek üzere muhtemelen eas yada nitrotech alıcam baksanıza testten optimum ve dynamize dahi geçememiş büyük hayal kırıklığı vaad edilen 25 gram proteinken 7gram çıkmış testten bildiğin kandırılmış herkes optimum ve dynamize tarafından
25 gramda 7 gr çıkan başka bir marka optimum ve dymatize de fazla kolestrol çıkmış

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunun bir önemi yok bir konuda hile yapan bir firmanın diğer konulardada hile yapmadığını bilemeyiz bu kesinlikle güvenimizi zedeler nasıl güvenebiliriz yalancı bir firmaya sonuçta optimum ve dynamizede hile yapmış türkiyede doğru dürüst adı geçmeyen eas firmaası testlerde sıkıntısız çıkmış neyse o

Back
Yukarı