Eczanede Satılan L-Carnitine İşe yararmı ....

Eczanelerde Satılan L-Carnitine İşe yararmı

• Kesinlikle İşe yarar Hiç bir farkı yok

Votes: 0 0,0%
  • Supplament satılan yerlerdeki Carnitine ler kesinlikle çok daha yarar sağlar

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bodyforumtr Sakinleri
Sorum şu ki Eczanedede L-Carnitine satılıyor 10 tablet 15 lira sanırım
Bilen hocalarım veya arkadaşlarm varsa bilgi alabilirsem sevinirim İşe yararmı ?

Karnitin mutlaka ise yarar enerji vermesi acisindan ama kalitesi onemli bence ve formu likit formda olanlar kana daha hizli karisir ve performansini ciddi anlamda artirir tecrubeyle sabit. Gecen sene multipowerin 1800luk karnitinini kullanmistim antrenmandan 15 dk once aliyordum ve cardio antrenmanlarimda ciddi sekilde ter attiriyordu bu sekilde 1 ayda cok sıkı bir diyet yapmadan 3.5kilo vermistim. Yani kardesim alacaksan likit formdakilerden al derim aman aman bi artis bekleme ama iyi ter atarsin.

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilo verme konusnda bir problemim yok önemli olan verdiğin kiloda yaktığın yağ oranı resimlerimden anlayacağın gibi 100 günde 23 kilo vermiş olan birisiyim Sadece eczanedeki carnitinin tablet carnitinlerden çok bi farkı varmı onu öğrenmem lazım

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı