EgeFitness FullBody Antreman Rutinleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zorro17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar. İlk başta bana da itici gelmişti ama videolarını izledikçe üslubu ve stili hoşuma gitti bu adamın. Kanalında yayınladığı fullbody antreman rutinlerine baktım, değişik bir stili var. Rutin 1'i Pazartesi denedim ve ciddi anlamda iyi olduğunu düşünüyorum, antreman kendini hissettirdi. Eksik yanları, yanlışları vardır illaki. Mesela Rutin 1'de Bacak eksik gibi geldi bana ya da sakatlığım dolayısıyla hafif ağırlıkla girdiğim için hissedemedim, bilemiyorum. Bir de Göğüs hafif kaldı gibi. Ama yağ yakma hedefinde olduğum için benim işime fazlasıyla yarayacağını düşündüm, ki ilk antreman da çok verimliydi.
Bunu deneyen var mı? Ya da program hakkında olumlu/olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum?

Rutin 1
1- Front Squat, 6-8 reps, 4 sets
2- Deadlift & Bar Shrugs, 8 reps & 20 reps, 4 sets
3- Incline Bench Press & Bar Rows, 6-8 reps, 4 sets
4- Weighted Dips & Pull Ups, 8 reps, 4 sets
5- Military Press 6-8 reps, 4 sets
6- Arnold Press & Rear Deltoid Raises, 8 reps & 15 reps, 3 sets
7- Cable Biceps Curls & Triceps Pushdowns, 8 reps, 4 sets

Rutin 2

1- Leg Press & Std. Calf Raises, 8-12 reps & 20 reps, 3 sets
2- Bulgarian Squat, 8-12 reps, 3 set
3- Dumbell Shoulder Press, 8-12 reps, 4 sets
4- Military to Neck Press, 12 reps, 4 sets
5- Incline Dumbell Press & Dumbell Rows, 8-12 reps, 4 sets
6- Pull Ups & Push Ups, 12-15 reps, 3 sets
7- Cable Biceps Curls & Cable Rope Extensions, 8-12 reps, 4 sets, No Rest!

rutin 1 rutin 2 neye göre haftadan haftayamı değiştiriyor yoksa gün gün mü değiştiriyor ? bugün bende deniyeceğim bildiği kadarıyla oda bulkta şuan bende bulktayım bacak günüydü normalde bugün ama full body yapacağım bakalım nasıl olucak.

rutin 1 rutin 2 neye göre haftadan haftayamı değiştiriyor yoksa gün gün mü değiştiriyor ? bugün bende deniyeceğim bildiği kadarıyla oda bulkta şuan bende bulktayım bacak günüydü normalde bugün ama full body yapacağım bakalım nasıl olucak.
onu net olarak ben de anlamadım ya da düzgün dinlemedim :) ama kendim rutin 1'i pazartesi-çarşamba-cuma uygulamayı düşünüyorum, antreman akabinde 15 dk hiit kardiyo, ara günler de evde abs çalışmayı düşünüyorum.

onu net olarak ben de anlamadım ya da düzgün dinlemedim :) ama kendim rutin 1'i pazartesi-çarşamba-cuma uygulamayı düşünüyorum, antreman akabinde 15 dk hiit kardiyo, ara günler de evde abs çalışmayı düşünüyorum.
bugün bende yapıcağım eksilerini artılarını konuşuruz idman sonrası tartışalım bu konuyu tekrardan :D

ben izlemiştim hatırladığım kadarıyla ki zaten çoğu full body çalışan böyle çalışıyor a b a b şeklinde.rutin 1 dinlenme rutin 2 pazartesi çarşamba cuma pazar a b a b şeklinde devam ediyordu.

Back
Yukarı