aynen optimum kullanıyorum bende rahatladım şimdi dediginizle.antrenmanda nefesimi yanlış kullandım smith machine de falan bence ondan oldu diye düşünüyorum nefes tuttum ve baş agrısı yaptı ayrıca bir de kan şekerim düştü sanırım
teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun ya boğaz agrısı falan cok kötü cidden inşallah ilerlemeden iyileşirsin yageçmiş olsun , böyle şeyler arada olabilir o an tansiyonun düşmüş olabilir. Sen yine iyisin ben 2 gündür ölü gibi yaşıyorumdün sabah boğazımda ağrı hissettim bende önemsemedim akşama doğruda azcık vardı ama bu sabahın köründe kalktım. Yutkunamıyorum resmen , ateş filan yok ama yani çok kötü bir şey. Yutkundukça boğazım acıyor yani yemek yemek işkence oldu. Antibiyotik başlıcam bu akşam , doktora gidicektim doktor yoktur bugün diye gidemedimde.Annem hemşire neyse rahatım biraz yoksa hastalık ilerlerse filan çok korkuyorum
![]()
teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun ya boğaz agrısı falan cok kötü cidden inşallah ilerlemeden iyileşirsin yaacaba bugün çalıştıgım göğüs omuz boşa mı gitti
![]()
Çok teşekkür ederim motivasyonum her geçen gün artıyo söylediklerinizle katkı sağladınız cok sağolun.fotoğraf paylaşıcam salonun soyunma odasında cekilicemde utanıyorum biraz tenha oldugu zamanlar çekmeye calısıcam olmadı evde zaten çektikçe paylaşıyorum.sizce hacim için devam mı etmeliyim yoksa biraz daha yağ mı yakmalıyım fikriniz nedir teşekkürler..Genetik olarak vucudun bu spora el verişli ,antremanları bırakmaz düzenli devam edersen iyi seviyelere çıkacağın düşüncesindeyim ara ara foto paylaşırsan iyi olur ,diğer gençlerede olumlu örnek olmuş olursun .
Son setlerde ağır girmeye bak ,iyi sporlar dilerim.
Antrenmandan geldim aksama paylaşıcam yaptiklarimi fakat suan yassdigim seyi yazmak istiyorum kafayi yiycem yoksa ntv de gerizekali medya protein tozlarini kötülüyo adam ölmüş kosu bandinda babanemde sski kafa annemde cshil cshil konusuyo kafayi yiycem suanda sntrenmandan gelmisim yorgunum bagirdim simdi pismanim ama bagirdim cok sinir oldum oylr soyleme tarzlari var ki anlatamamoh be suraya su kisa basit seyi yazarak rahatladim
akdama fotogrsf ve yaptiklarimi payalsicam iyi gunlsr medyanin da ........birde yengem arayip soylemis komik yani hemen protein tozundan oldugunu sanuyolar yine konu scilcak yine deliricem insallah unutulur
Canan karatay sanirim adi o da bi değişik sevmiyorum onu daİnternetten makaleler okutabilirsin.Bilirim kafalarının dikine giderler. Bende çok kavga ediyorum yaşlı bir kadın var televizyonda adını unuttum diyetle ilgili şeyler söylüyor. Anneannem , annem filan duyuyor gelip anlatıyor yok öyle yok böyle geçen geldiler hiç şeker yemiyorsun , yağ almıyorsun büyüceksin daha ( görende ufak bişey sancak) diye zorlar bağırtıyorlar yani en sonunda oturup anlattım her şeyi yarım saat boyunca sakin şekilde artık anlaşıyoruz neyseki.Supplement alıcaktım yine karşı çıkıcaklarını bildiğim için almadım ama istesem kendim alıp saklarımda gerek yok şuan beslenmem yeterli.
Böyle en iyisi oturup uzun uzun anlatmak.
Bu arada fotoğraflar pek net değil salonda öyle çıkıyor benimde ama iyi bence , yağ yakmalık fazla bir şey yok gibi. Gerçi bende fotolarda çok zayıf çıkarım gerçekte hiç öyle değilimdir.