aynen malesef nezamandan beri hasta olmuyodum busefer yakaladı burun akıntısı hapşırma ve hafif boğaz agrısı var geçmiş olsun sanadaKusburnu ? Az once bende ictim sende hastasin sanirim
Merhaba sorduğunuz icin tesekkur ederim olcu almadim basladigim ilk 3 aydan sonra almayi biraktim bulk bitince alicam mutlaka paylasirim buradadaŞuanki ölçülerini yazabilirmisin ozellikle bel olcunu merak ediyorum kardeşim
Fitness baslamadan once mevcuttur salona gidince bakicam aklimda degil gelince yazarim fotogrsf ekliyim bikac tane simdi antrenman gunlugunde var ama burayada koyayimegemenc Kilo verdiginde ve fitness başlamadıgındaki kol göğüs cm ve suanki cm ler mevcutmu Ve güncel güzel bi fotoğraf bkelıyorum senden Bizi biliyorsun Biz Sakatlandık Ama en yakında eve kuracagım
En baştaki fotoğrafta yüzünü gostermissin simdiki fotograflarda neden karalama yapıyosunMerhaba sorduğunuz icin tesekkur ederim olcu almadim basladigim ilk 3 aydan sonra almayi biraktim bulk bitince alicam mutlaka paylasirim buradada
Fitness baslamadan once mevcuttur salona gidince bakicam aklimda degil gelince yazarim fotogrsf ekliyim bikac tane simdi antrenman gunlugunde var ama burayada koyayim
Eski fotolar antrenman gunlugunde var sirt konusunda diger bolgelere gore sansliyim sanirim, bu arada amac fitness dan ziyade bodybuilding ilerideki hedefim baya hacimli olmak buyumek subatta definasyona geçmeyi dusunuyorum ilginiz icin tesekkurler![]()
Surat ifademi begenmedigim icin karaladim buna mi takildiniz acik olarakta atarim istersen bu yorumunuzu ne dusunceyle yaptiniz merak ettimEn baştaki fotoğrafta yüzünü gostermissin simdiki fotograflarda neden karalama yapıyosun
Peki o halde begenmedigim icin bazi fotoğraflarda kapiyorum bazilarinda kapamiyorum nedeni buSadece neden karaladıgınızı merak ettigimden
Abi bsn de kullaniyorum assault ta ama ikiside ayni ama antr sonrasi cokus meselesinde assault daha basarili ama assault mu shotgun mi dersen kesinlikle shotgun dene derim ben deAssaulttan memnunmusun egemen,
Ant. Sonrasi çöküs oluyormu?
Çogu kullanan memnun degil bide senin fikrini almak isterim.
C4 kullanmistim enson,2 aydir nox kullanmiyorum,assault ile vpx shotgun arasinda kararsizim