Teşekkür ederim abi insallah ulasirim cok buyuk beklentim yok ama yinede insan bekliyo istecan atma durumu neden ? Kuculcegim için mi dedin
korktugum bi durum ama boyle devam etseydimde pek hos olmiycakti bence zaten baktim eriyoruz hemen bi kisa bulk yapicam cunku fitnesstan cok bodybuilding amacim her zaman soyledigim gibi
![]()
@egemennn,@gazo0202 elma sirkesi iki yemek kaşığı,limon suyu iki yemek kaşığı,bir şeker kaşığı bal,bal olmadan içmesi zor,sabah kalkar kalkmaz.
Ha bende işe yaradımı diye sorarsanız??ben artık kaşarlanmışım bende hiç bişiy işe yaramıyoryaradıysada ben farketmedim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Abi bal ile içince insülin muhabbetleri olmuyor mu@egemennn bi tatlı kaşığı bal ile karıştırarak iç yoksa içilmez,ben iki ay içtim bal ile içiliyor.tadıda iyi
Sabah içtiğin için sorun yok,gün içinde iki kez insülinin yükselmesi iyidir birisi sabah kalkınca diğeri antreman sonrası.Abi bal ile içince insülin muhabbetleri olmuyor muben sadece limon sıkacağım heralde
![]()
Protein shakein icine atiyorum o sekilde hem kolay oluyoEgemen bir ara öğünde 1 kaşık zeytinyağı, protein tozu ve kahve gördüm, zeytinyağını neyle içiyorsun?
egemen Protein tozuna zeytinyagi katmanda bir sorun yok yanliz unutma zeytin yagi katinca senin whey Protein,casein Protein oluyor aklinda bulunsunProtein shakein icine atiyorum o sekilde hem kolay oluyo![]()
Hocam benim okudugum bi kaç yazida nasil piserse pissin neyle karisirsa karissin besinlerin glisemik indeksi degismiyo diye biliyiroumegemen Protein tozuna zeytinyagi katmanda bir sorun yok yanliz unutma zeytin yagi katinca senin whey Protein,casein Protein oluyor aklinda bulunsunyani sindirimi uzuyor
![]()
Hesap hatSı yapmışım karışımın glisemix index i konusundakarisimin glisemix index i70+40/2=65
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tesekkurler abi sagolasin abartmam insallah sanmiyorum yaniHayirlisi olsun egemen,definsyna başlamişşın.fazlada abartma hacim yakışiyor sana![]()
En fazla 500gr yag yakilir diye biliyorum tabi yag orani asiri yuksek degilse ama 1 de olabilir dedigin gibi.derim cok esnek aslinda catlaklar icin de biraz tedbirli davraniyorum hemde kas kaybini en az seviyede tutmak için tesekkurler iyi dileklerin icin insallah ulasirimHaftada 1 kiloyu gecilmemesi gerekiyo diye biliyorum yarim kilo az gibi geldi bana bel çevresi kac yag oranin nedir? Hayirli olsun şimdiden ins istedigin definelige ulasirsin
Bunu bilmiyordum abi peki sence süt ile icersekte casein olur mu bazilari bisey degismez diyo, sonucta protein tozunun icerigi degismiyo vsvs diyen var ..bu arada bu zeytinyagi katma isinide senden çaldım gunlukten aklimda kalmisegemen Protein tozuna zeytinyagi katmanda bir sorun yok yanliz unutma zeytin yagi katinca senin whey Protein,casein Protein oluyor aklinda bulunsunyani sindirimi uzuyor
![]()
Benimkide oyle oldu haftad 1 kilo ile 0-8 kilo arasi vercek şekilde ayarlicam kendimi.Şuan 79 kiloyum 82 kiloya cikicam sonra bi 10-12 kilo vermem gerekicek buda 3 ay suruyoYa benim bulk dirty dirty bulk oldu bu nedenle kalori miktarını 500 yerine 750-1000 arasında azaltsam benim açımdan herhangi bir problem olurmu bu arafa konunu kirlettiğim için affedersin abi