egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Diyettesin bence diyetine hiç süt ü bulaştırma,nee işin var whey ile karıştırıcan boşşverr sütü suyla karıştır miss gibi iç.Ben gazman gibi olduğum için süt içince kimsede içsin istemiyorum:D

Süt içmiycek kadar katı bir diyete gerek var mıdır ki :( Ben yulafı sütsüz yiyemiyorum :D

Ya benim bulk dirty dirty bulk oldu bu nedenle kalori miktarını 500 yerine 750-1000 arasında azaltsam benim açımdan herhangi bir problem olurmu bu arafa konunu kirlettiğim için affedersin abi
Nedemek kardesim nolucak ayıp ediyosun herkes yazabilir istedigini hem daha canli olur istedigin zaman yazabilirsin istersen detayli program uyguluyom dersen gunluk olarakta kullan farketmez :D
anlamadim soruyu tam definisyon için mi sordun acaba 750-1000 acik birakmaktan soz ediyosan bence sikinti olmaz ama butun definisyonda oyle gitme derim en fazla 2 3 hafta denersin

Nedemek kardesim nolucak ayıp ediyosun herkes yazabilir istedigini hem daha canli olur istedigin zaman yazabilirsin istersen detayli program uyguluyom dersen gunluk olarakta kullan farketmez :D
anlamadim soruyu tam definisyon için mi sordun acaba 750-1000 acik birakmaktan soz ediyosan bence sikinti olmaz ama butun definisyonda oyle gitme derim en fazla 2 3 hafta denersin
Tam düzene oturtmaya çalışıyorum şu sıralar sınavlar nedeniyle 1.5 hafta ara verdim bu 1.5 hafta 750-1000 kalori açık bırakayımtekrar başlayıncada 500-750 açık bırakırım diyorum teşekkürler bu arada abi :)

Günlüğün baya bir sayfasını okudum.Sadece vücut olarak değil,ilk sayfalara göre spor kültürü ve bilgi olarakta çok geliştirmişsin kendini,tebrikler :) Sirkeyi yağ yakımından dolayı değilde detoks amaçlı içiyor genelde insanlar.Böbreklere,karaciğere faydalı olduğunu duymuştum.Hatta şöyle bir kaynak verelim tam olarak http://www.yesilyaylaaricilik.com/elmasirkesi.html

Okudugunuz icin cok cok tesekkur ederim sagolun zamanla biseyler kaptim forumdan kendim arastirarak uyelerin yardimiyla :) yaziyi okudum cok yararli oldu sagolun ben 2 yemek kasigi atip denedim midem bulandi azaltip yazidaki gibi tatlı kasigi ile deniyim birde :)

1.öğün:
1 olcek whey

Supradyn allday1tb

2.öğün:
5 köfte
yarim patates
2 dilim tam tahil ekmegi
50gr tavuk gogusu

3.öğün:
1 kase sebze corbasi

4.öğün:
100gr tavuk gogusu
1karisik tost

Antrenmandan sonra
1olcek whey

5.öğün
Yeşilçay
15badem

6.öğün:
60gr kısır
Salata
Mantar, kasar, sucuk
50gr peynir
1 kase tarhana corbasi
1bardak ev yapimi ayran

Yatarken magnezinc 1tb

Sabah kahvalti yapamadim gec uyandigim icin.Bugun istedigim gibi olmadi pek ama kaloriyi yinede aşmadım yarin dershanem yok daha duzgun bi beslenme ortaya cikicaktir

Fatsecret programina gore makrolar:
Yag:95
Karb:167
Prot:152
Kalori:2118
Herkese iyi aksamlar

uploadfromtaptalk1424942177917.png
sali gunu omuz triceps calistim beslenme makrolari boyleydi iyi gunler herkese

Diyettesin bence diyetine hiç süt ü bulaştırma,nee işin var whey ile karıştırıcan boşşverr sütü suyla karıştır miss gibi iç.Ben gazman gibi olduğum için süt içince kimsede içsin istemiyorum:D
Primer ya da sekonder laktoz intoleransınız olabilir.Hazımsızlık, mide krampları, gaz gibi şeylere yol açabilse de süt çok iyi bir besin :)
Kazein ve whey konusu hep karıştırılıyor.Süt proteinin çoğunluğu kazein olabilir ancak sütün önemli bir whey içeriği de var.Ve süt hızlı protein kaynağı olarak geçiyor.Bu sebeple süt; spor sonrası içeceği olarak geçiyor bir çok kaynakta ve bununla ilgili bir çok çalışma var.Kalsiyumun sporcu beslenmesindeki yeri ve sütün proteîn içeriğini göz önünde bulundurursak bir sporcunun öğünlerinde süt tüketmesi çok mantıklı olacaktır.Yarım yağlı süt ile tüketebilirsin wheyini @egemennn :)
Zeytinyağını ara öğünlerinde salatalar ile tüketebilirsin.Bir sporcunun 5 öğününde sebze-meyve yer almalı ;) Zeytinyağını tüketmen zor olmaz sebze tüketimini artırırsan :)

Primer ya da sekonder laktoz intoleransınız olabilir.Hazımsızlık, mide krampları, gaz gibi şeylere yol açabilse de süt çok iyi bir besin :)
Kazein ve whey konusu hep karıştırılıyor.Süt proteinin çoğunluğu kazein olabilir ancak sütün önemli bir whey içeriği de var.Ve süt hızlı protein kaynağı olarak geçiyor.Bu sebeple süt; spor sonrası içeceği olarak geçiyor bir çok kaynakta ve bununla ilgili bir çok çalışma var.Kalsiyumun sporcu beslenmesindeki yeri ve sütün proteîn içeriğini göz önünde bulundurursak bir sporcunun öğünlerinde süt tüketmesi çok mantıklı olacaktır.Yarım yağlı süt ile tüketebilirsin wheyini @egemennn :)
Zeytinyağını ara öğünlerinde salatalar ile tüketebilirsin.Bir sporcunun 5 öğününde sebze-meyve yer almalı ;) Zeytinyağını tüketmen zor olmaz sebze tüketimini artırırsan :)
Bilgilendirmen için teşekkürler,sütün faydaları tabiki tartışılmaz ama ben diyette olan birisinin halen sütten uzak durması taraftarıyım.:):)

Bilgilendirmen için teşekkürler,sütün faydaları tabiki tartışılmaz ama ben diyette olan birisinin halen sütten uzak durması taraftarıyım.:):)
Diyette de olsa bireyin kalsiyum ihtiyacını karşılaması için süt ve süt ürünleri şart biliyorsunuz.Süt yerine yoğurt da tüketilebilir.Ancak tam yağlı sütten elde edildiği için bir çok yoğurt, bu dezavantaj olabilir sporcu için.Bir sporcu için yağ yakımı dönemi de olsa hacim dönemi de olsa düşük yağlı süt tüketiminin gerekli olduğunu düşünüyorum :)
Sütteki şeker sağolsun diyeti etkiliyor cidden. Ama bulk dönemde bence bolca tüketilmeli :)
Süt şekeri laktoz, diyeti ne yönden etkiliyor anlamadım.Sükroz gibi boş bir şeker değil laktoz :)
Laktoz; Karaciğerde yağ birikmesini önlemekte veya önemli ölçüde karaciğer yağını azaltmaktadır.B-kompleksi vitaminlerinin sentezinde teşvik edici etkide bulunduğu araştırmalar sonucu anlaşılmıştır.
Süt şekeri diyeti etkiliyor demişsin ama eğer etkiliyorsa da o süt şekeri değildir.Light sütlerin susu tadının giderilmesi ve kalorisinin dengelenmesi için eklenen basit şeker etkiliyordur.Yine de içim rahat etsin dersen yoğurt, peynir, kefir vb tüketebilirsin :)

Back
Yukarı