Egzersizler Bölümü ile İlgili İstekler, Sorular vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her gün evde dumbbell ile biceps çalışmak (fazla yüklenmeden) zararlı mıdır? Ben gelişim görüyorum ama? Artı yanına diğer bölgeler de var örn biceps+omuz diğer gün biceps+göğüs gibi...

her gün evde dumbbell ile biceps çalışmak (fazla yüklenmeden) zararlı mıdır? Ben gelişim görüyorum ama? Artı yanına diğer bölgeler de var örn biceps+omuz diğer gün biceps+göğüs gibi...

Sorunu yanlış başlık altında sormuşsun, önce forumu iyice oku araştır cevapları bulursun.

Merhaba beyler,
Karın kaslarımı çalıştırmak istiyorum ve aynı zamanda, zayıf kalmak istiyorum. Boyum 176 cm. Şu an 70 kiloyum. Hedefim 66-68 kilo arasında kalabilmektir (sadece yakın gelecekte değil, ömür boyu). Aradaki fark 2-4 kilo olduğundan, fazla bir mesele yok gibi görünüyor, ancak hiç de öyle değil. Ben -85 cm civarı olan- karnımı hem çelik gibi, hem de 70 cm civarı yapmak istiyorum, yani Bruce Lee gibi. Antrenörüm bir program verdi, bilgisinden de şüphem yok; ancak yine de Bruce'un antrenmanlarını da eklemek niyetindeyim. Internetten Bruce'un abdominal antrenmanlarını buldum, ama isimlerinden hiçbir şey anlayamadım. Aşağıdaki antrenman hareketlerinin resimlerini (varsa video da olur) verebilir misiniz? Mutlaka uygulayacağım. Şimdiden teşekkürler.
Waist twists - four sets of 90 repetitions.
Sit-up twists - four sets of 20 repetitions.
Leg raises - four sets of 20 repetitions.
Leaning twists - four sets of 50 repetitions.
Frog kicks - four sets of 50 repetitions.

Bence Bruce Lee nin antrenman programını kendine örnek alma. Vücut geliştirme egzersiz haraketleri bölümünde karın kasları için bir bölüm var oraya bakabilirsin. Ayrıca düzenli olarak kardiovasküler çalışmalısın.

iyi akşamlar

önceliklee evde dumbell ile çalışmaya başladımm (mayıs ortası gibi) daha sonraa bu forumdaki evde dummbell çalışma programını uygulamaya başladıım 2 haftadırr

ancak sorunum şu başladığımde 2*4 kg ile başladım ama şimdi onlara alıştım gelişmesi için ağırlık arttırmam gerekiyoo

bana ağırlık almak için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı (özellikle sirkeci civarında)

2 tane bar
4*2 kg
4*1 kg
4*0.5 kg

4*2 kg leri sonrada alabilirimmm

bunlar bana kaça patlar

body salonuna gitmek istiyorum ama malesef bu yıl öss ye gireceğim olmazz

Eski ptt binasının karşısındaki sokakta Kızılay han var ordan temin edebilirsin. 60-70 arası bir şey tutar .

azrael bu tur mesajlar icin sag alttaki thanks butonunu kullan.

selam... ben aranıza yeni katıldım. bir sorum olacaktı.
1 hafta önce 2 adet 5 kg lik dambıl aldım ve çalışıyorum. özellikle FleXoR' un açtığı konudaki antreman taktiklerini izliyorum.
benim el ile dirsek arası kollarım çok ince (bileklerim dahil). sorum bu hareketlerle bu kısmı kalınlaştırma imkanım var mı? yoksa başka hareketler de yapmam gerekiyor mu?
teşekkürler...

selam... ben aranıza yeni katıldım. bir sorum olacaktı.
1 hafta önce 2 adet 5 kg lik dambıl aldım ve çalışıyorum. özellikle FleXoR' un açtığı konudaki antreman taktiklerini izliyorum.
benim el ile dirsek arası kollarım çok ince (bileklerim dahil). sorum bu hareketlerle bu kısmı kalınlaştırma imkanım var mı? yoksa başka hareketler de yapmam gerekiyor mu?
teşekkürler...

Hoş geldin foruma...

Bilek diye arama yaparsan sorularının yanıtlarını alırsın ayrıca şu likteki hareketler yardımcı olaraktır sana.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bilek-t202.html

bacak arasındaki boşluğu kapatmak

selam.ben yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var.4 aydır evde aletsiz spor yapıyorum.ama pek bi yararını göremedim.bacakların arasındaki boşluğu aletsiz sporla kapatmanın bir yolu var mı acaba?eğer yoksa bana avcılar'da gidebileceğim öğrenciye uygun bi spor salonu ismi verebilirmisiniz?

Öncelikle herkese slm lar.....Forum'unuzda cok faydalı bılgılerin oldugunu gördüm ve üye oldum hepinize tesekkürler......Benım SORUM şu....Kaslarımı geliştirmekten ziyade ben onları nasıl şekillendireceğim hakkında bilgi almak istiyorum...cvp larınızı beklıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı