Arkadaşlar boyum 1.77 kilom 80 vücut geliştirmeye yaklaşık 1 buçuk sene önce başladım. 7 ay gittim ondan sonra 7 ay hiç gitmedim. Şimdi yine 1 aydır gidiyorum. Benim hiçbir zaman sırt çalıştığım günlerde kanat kısmıma vurmadı hiçbir hareket ( onca barfiks çekmeme veya o bölgeyi gerip ısındırmama rağmen ). Yine bir gelişme oldu ama o kadar sıkı antrenmanıma göre çok çok az oldu ayrıca hareketleri doğru yaptığıma ve doğru hareketleri yaptığıma eminim. Bu yüzden gövde kısmım odun gibi yani dümdüz. Bende artık karın ve bel kısmıma yükleneyim dedim bari oradan inceltelim gövdem azcık üçgen olsun diye. Ama yinede sırt çalışıyorum tabiki. Ben haftada 4 gün gidiyorum spora salı, çarşamba , cuma, cumartesi günleri. Her gün gittiğimde önce karın ve bel çalışıyorum daha sonra gögüs- arka kol vs. o gün hangi bölgeleri yapacaksam ağırlığa giriyorum. 2 saatimi alıyor günlük ama kendimi zorluyorum enerji açısından bir sıkıntım olmuyor yani her gün karın bel yapmam. Bunu 1 aydır yapıyorum ve şu ana kadar yararını gördüm ama yanlış mı yapıyorum, azaltsam eğer 2 gün yapsam da aynısı mı olur veya neler yapsam daha iyi olur ?