ek gıda kombinasyonu

8 aydır bb sporuyla ilgileniyorum.boyum 1.81cm.bu spora başlamadan önce 65 kg şimdi ise 72 kiloyum.1 kutu yazın başında maga mass 2000 kullandım.fakat gelişimim durdu ve 3 aydır bir kilo dahi almadım.bende beslenmeme ek gıdalarla takviye etmek istiyorum çünkü biraz daha kilo almaya ve hacimlenmeye ihtiyacım var.weider mega mass 4000,WEIDER Amino Liquid Mega Forte,weider bcaa ve weider pure creatine kombinasyonu yapmak istiyorum.sizce faydasını görürmüyüm aynı zaman bunları gün içinde nasıl kullanmalıyım.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

söylediğin ürünler kaliteli ürünler mega mass 4000 tercihin çok doğru ama bence bcaa ve Amino Liquid Mega yerine optimum whey pro kulanmanı tavsiye ederim.

optimum whey ideal bence belki extradan bi creatin daha yeterli çok abartmamak lazım

optimum wheyi alabileceğim güvenli bir site var mı?çünkü sahte ürün almak istemiyorum.mega mass 4000 ,optimum whey,weider amino mega fort alacağım.bunlar yeterli mi benim için acaba.bcaa ve creatin pek gerekli değil diye düşünüyorum.acaba bu düşünce doğru mu?

weider amino mega forte,WEIDER Premium Whey,weider mega mass 4000 kombinasyonu nasıl hacim ve kilo kazanmak için.lütfen acil cevap yazarsanız sevinirim.

iyide başlangıç için fazla bence. ileride kullansan daha iyi

gainer ve whey karıştırmak iyi de direk kilo almaya yönelmen neden anlamadım sadece kas kütlesi alarak ilerle yeter bence yani sadece whey

3 aydır 100 gram bile alamadım.ve hala 72 kg ım.en azından 77 kilo olmak istiyorum şimdilik.yani şu an vucudum zayıf sayılır.ondan dolayı kiloda almak istiyorum.

Back
Yukarı