Eklemlerden Gelen Sesler

Beyler çözümü basit evelallah, eklem destek ürünü kullanacaksınız, bunu forumdaki çoğu kişi kullanmıyor, eklem sıvısının yenilenmesi kıkırdakların sağlığı için kullanmalısınız, ister supplementler.com dan alın ister böyle genelde kadınların yaptığı Amway satışı var ordan alın, yani bi şekilde alında..
Dostum çeşit çeşit ürün var. Senin kullandığın, önereceğin bir ürün var mı?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Dostum çeşit çeşit ürün var. Senin kullandığın, önereceğin bir ürün var mı?

Glükozamin Kondroitin MSM Hiyalüronik Asit içeren hangi supplement varsa ondan alabilirsiniz, weider in var galiba bu şekilde dediklerim içeren, düzenli kullanım gerekli, öyle 1 kutu alınca şak diye iyileşme olmaz, aslında bu dediklerim İLAÇ.. Babamda buna benzer bi hastalık var, oda bunları kullanıyor, doktorlar bunları İLAÇ olarak tavsiye ediyor.. Neyse, adı her ne olursa olsun, kullanmak gerek..

Benimde dirseklerimde ses geliyordu doktora gittim tenisci dirsegi (lateral apikondilit) diye bi hastalik ismi soyledi ilacla geciyormus cok zorlamaktan ve cok calismaktan oluyormus ilaclarini kullandiktan sonra gecti simdi sorunum yok eger gunluk hayatindada sesler gelmeye basladiysa bence bi doktora gorunmende fayda var derim en azindan bir film cektikten sonra bisey olmadigini soylerse icin rahat ve omuzundaki sesler esligimde calismalarina devam edebilirsin :)

mavi

Glükozamin Kondroitin MSM Hiyalüronik Asit içeren hangi supplement varsa ondan alabilirsiniz, weider in var galiba bu şekilde dediklerim içeren, düzenli kullanım gerekli, öyle 1 kutu alınca şak diye iyileşme olmaz, aslında bu dediklerim İLAÇ.. Babamda buna benzer bi hastalık var, oda bunları kullanıyor, doktorlar bunları İLAÇ olarak tavsiye ediyor.. Neyse, adı her ne olursa olsun, kullanmak gerek..
Geçen gün Jeff cavalier'in bir videosunu izlemiştim. O da tavsiye ediyordu eklem desteği kullanmayı. O zamandan beri aklımda. Bende bir eklem rahatsızlığı var zaten, ankilozan spondilit.

Benimde sol omuzumda bu kütürt diye sesler çıkmaya başladı kolumu yukarı nidirip kaldırdığımda duyuyorum özellikle.fakat bir ağrı falan yok da geçen inçline dumbell press yaparken biraz ağrı oldu o yüzden hareketi zor yaptım..

Aynı olay bende de var. O ses omzumu dairesel bir biçimde hareket ettirdikçe daha da çok çıkıyor.
Ama benim sorunum 8 yaşındayken sol omzumun üstüne 8 metreden 60 kiloluk bir insan mı desem hayvan mı desem ne desem o düştü ve 3 yıla yakın çok zorluk çektim o yüzden.

Bende de oluyordu hatta dizde dirseklerde ama eklemlere yönelik ısınma hareketleri yapınca olmuyor. Isınma cok önemli. Ben omuzlarımı ağırlıksız bolca ama nazikçe oynatıyorum omuz çalışmadan önce. Hatta set sonu diğer sete başlamadan önce de yapıyorum. Dışarıdan tuhaf görünüyor ısınma hareketleri evet ama sakatlanma ihtimalinizi en aza indiriyor. Ramboluk yapıp sakatlanıp haftalarca aylarca spordan uzak kalmak yerine (ki omuz sakatlanması bence tüm egzersizlerin bitmesi demektir mantıken güç alacağınız hiçbir yeriniz kalmaz anca calf kası çalışabilirsiniz) yeterince ısınmadan 3 kg bile olsa ağırlığın surdan suraya konmaması cok daha sağlıklı.

Bende de oluyordu hatta dizde dirseklerde ama eklemlere yönelik ısınma hareketleri yapınca olmuyor. Isınma cok önemli. Ben omuzlarımı ağırlıksız bolca ama nazikçe oynatıyorum omuz çalışmadan önce. Hatta set sonu diğer sete başlamadan önce de yapıyorum. Dışarıdan tuhaf görünüyor ısınma hareketleri evet ama sakatlanma ihtimalinizi en aza indiriyor. Ramboluk yapıp sakatlanıp haftalarca aylarca spordan uzak kalmak yerine (ki omuz sakatlanması bence tüm egzersizlerin bitmesi demektir mantıken güç alacağınız hiçbir yeriniz kalmaz anca calf kası çalışabilirsiniz) yeterince ısınmadan 3 kg bile olsa ağırlığın surdan suraya konmaması cok daha sağlıklı.
haklısın, bazen yeterince ısındığımı sanıyorum o yüzden sıkıntı oldu geçen omuz yüzünden göğüs bile zor çalıştım, özellikle esnetme hareketlerinede yer vermeliyiz.

haklısın, bazen yeterince ısındığımı sanıyorum o yüzden sıkıntı oldu geçen omuz yüzünden göğüs bile zor çalıştım, özellikle esnetme hareketlerinede yer vermeliyiz.
Kesinlikle. Ama ısınsak bile mutlaka ara sıra ağrılar sancılar oluyor. Aşırı yüklenmemek de lazım. Benim en son yaptığım gibi. Vücut geliştirmede acele işe şeytan karışıyor gerçekten.

Ama şu an iyi oldu da işte sadece sesler kaldı geriye :)[DOUBLEPOST=1454607864][/DOUBLEPOST]Esnetme yapmayı da unutmayın gerçekten daha güzel bir gelişim sağlıyor

Youtube da bill de simone un sayfası var.Orada eklemi zorlamadan çalışma tekniğini gösteriyor. 30 30 30 tekniği var çok etkili.Yine Bill de simone un videolarında congruent chest press var. Congruent le başlayanların hepsi uygundur. Bir de Tony Horton un 30 minutes shoulder rehab workout videosu var. Özellikle omuzdan ses gelen arkadaşların bunları izlemesini tavsiye ederim.

Eklem sıvısının azalması kıkırdak zedelenmesi olabilir Bu kıtlatma olayı genelde basketbolcularda dizde olur sürekli zıplamaktan dolayı dizde küçük menisküs yırtıkları olur bazen bu yırtıklardan dolayı diz kitlenir kıt diye açarsınız ama bunu hızlı bir şekilde yaparsanız o küçük yırtık komple menisküsü yırtar bende olduğu gibi :D ameliyattsız iyileşme süresi 3 ay.

Her şeyin en kötüsü, her olayın en berbatı beni bulur. Bıktım artık.
Sol omuzum da bir kütleme ve ağrı var.
Ağrı azda olsa ne yapmam gerektiğini bir türlü anlamadım.
Ara verim diyecem, ara verdim geçmiyor diyenler var.
Kafayı yemek üzereyim.
En çok rahatsız eden hareket bara asılma.
Asılınca feci ağrıyor.
Onun dışında ısınınca çok bir ağrı yok.
Sporumu yapabiliyorum.
Daha kötü olur diye korkuyorum,
Bırakınca düzelmeyeceğinden de nedense eminim!
Ya sabır!

Her şeyin en kötüsü, her olayın en berbatı beni bulur. Bıktım artık.
Sol omuzum da bir kütleme ve ağrı var.
Ağrı azda olsa ne yapmam gerektiğini bir türlü anlamadım.
Ara verim diyecem, ara verdim geçmiyor diyenler var.
Kafayı yemek üzereyim.
En çok rahatsız eden hareket bara asılma.
Asılınca feci ağrıyor.
Onun dışında ısınınca çok bir ağrı yok.
Sporumu yapabiliyorum.
Daha kötü olur diye korkuyorum,
Bırakınca düzelmeyeceğinden de nedense eminim!
Ya sabır!
Genellikle böyle durumlarda dinlenme gerekiyor tabi doktor muayenesi ve mr durumla ilgili bilgiler verir.

Back
Yukarı