Ekmek besin değerleri....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okaaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada bişey belirtmek isterim çeşitli fırınlarda çalıştım tavsiye ederim alacaksanız ismi olan bir markadan almanız besin değerleri ve saglık acısı bakımından ve bi arkadaş demiş bizim burdada proteinli ekmekler falan olsa bizim ülkemizde malesef öyle birşey cok zor burda utanarak soluyorumkı tamamen parasına bakılıyor ne kadar az maliyete ne kadar fiyata satarım mantıgı kımsede ben 3 vereyim ama 4 alayım saglıklı olsun güzel olsun insanlar yesin yok sadece ben 1 vereyim 5 alayım mantıgı var

arkadaşlar tamam beyaz ekmeği anladık kan sekerini fırlatıyo da kepekli ekmek bulgur pilavı gibi kompleks karbo görevi görmuyomu konu biraz eskide kaldı ama şimdi ben bugün 1somun kepeki ekmek yedim kötümü ettim kilo almak için

Kilo almak için ekmek yemen çok yanlış. Düzenli protein karbonhidrat ve yağ alımı yapmalısın.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:59 ----------

bu arada bişey belirtmek isterim çeşitli fırınlarda çalıştım tavsiye ederim alacaksanız ismi olan bir markadan almanız besin değerleri ve saglık acısı bakımından ve bi arkadaş demiş bizim burdada proteinli ekmekler falan olsa bizim ülkemizde malesef öyle birşey cok zor burda utanarak soluyorumkı tamamen parasına bakılıyor ne kadar az maliyete ne kadar fiyata satarım mantıgı kımsede ben 3 vereyim ama 4 alayım saglıklı olsun güzel olsun insanlar yesin yok sadece ben 1 vereyim 5 alayım mantıgı var

Komşufırın'ın alman çavdar ekmeği en iyi seçenek sanırım. %70 çavdar oranı var

"Komşufırın'ın alman çavdar ekmeği en iyi seçenek sanırım. %70 çavdar oranı var"

bu dediğin ekmeği nereden bulabiliriz acaba? bi ara migrosda alman ekmekleri vardı 3-4 çeşit bizzat inceledim protein oranları yüksek ve ekmekler yarım kiloluktu ve o kadar sıkıydı ki bi tuğla gibi ambalaja sarılmış sımsıkıydı fiyatı 7tl yakın olmasa alıp deneyecektim ama cidden pahalı geldi bi ekmek için :)

"Komşufırın'ın alman çavdar ekmeği en iyi seçenek sanırım. %70 çavdar oranı var"

bu dediğin ekmeği nereden bulabiliriz acaba? bi ara migrosda alman ekmekleri vardı 3-4 çeşit bizzat inceledim protein oranları yüksek ve ekmekler yarım kiloluktu ve o kadar sıkıydı ki bi tuğla gibi ambalaja sarılmış sımsıkıydı fiyatı 7tl yakın olmasa alıp deneyecektim ama cidden pahalı geldi bi ekmek için :)

Ben forum istanbul'daki komşufırın'dan alıyodum ama başka şubeleri de vardır büyük ihtimalle :) 600 gramlık ekmeği 6 liraydı yanlış hatırlamıyosam, ekmekler biraz kuru ama ısıtınca güzel oluyo tadı :)

diyetisyenim bana günde 3 4 dilim ekmek mutlaka yemem gerektiğini yoksa kas kaybedebileceğimi söyledi. tabi tambuğday yada kepekli olanından.

Ekmek yemeye gerek yok illa. Bulgur pilavı , yulaf ezmesi kas kaybınıda önler.

ekmek yemiyorum komplex karbonhıdrat için bulgur pilavı , yulaf yiyorum genelde , nadiren makarna. Arada değişiklik olsun diye 1-2 dilim yerim

Son düzenleme:
Back
Yukarı