Öyle bir cevap yazmışsın ki sanki hatamı anlamışım da kıvırıyomuşum gibi

... İlk mesajımdan son mesajıma kadar tüm yazdıklarımın arkasındayım.
Sanıyorum farklı muhabbetlerde kaldık
Kıvıracak ne yazdım tekrar baktımda anlayamdm yaş dolayı sanırım.
Yaşın daha 20 siz daha beslenmenin "B" sini öğrenmemişken ben bodybuilding yapmaya başlamıştım bırakında bir iki sözümüz olsun şu forumda.
Genelde olay zaten boyle gelir buraya , soyle bi örnek verıyım haddimi aşmadan abicim.
16 yasında bir tanıdıgım var annesi diyetisyen olur , cocuk masal hikaye yerine beslenme kitapları ile büyümüş
Sımdı ben buna senın yasındaken ben spora başladım falan fılan yapamıyorum , yanı bu işin yaşla başla ilgisi olacanı sanmıyorum ?
Ekmeğin zararlı oldugunu bılmek sanırım bi 30 40 yaş olmayı gerektirmese gerek
ZigZag yapıp kime yaranıcam forumda

, yok millete yaranma çabam olsa taşlamalarla işim olmaz herkezi yağlar ballarım gül gibi geçinirim forumda.
Muhakkak tabi , ancak katılmadıgım birşeyede yazmak mecburıyetındeym gordugunuz gıbı yağla balla ısım yok .
Ekmek konusuna gelince yıllardır halkın beslenme kültüründe yer etmiş bir besini ha diye bıraktırmak kolay değil. İnsanları eğiterek çocukluktan beslenme alışkanlıkları düzene sokmak ve bir beslenme kültürü edindirmek gerekir.
Bunun eğitimden çok irade oldugunu dusunuyorum. 17 yasnda basladm spora hocamn bı sozuyle o gunden berı cok nadir ekmek yemisimdir.
Carpe edebiyat bilgin ne kadar bilmem ama ona halk dilinde taşlama deniyor. Taşlamada karşıdakinin sözüne denk olarak cevap verilir. Yani abes bir söze makale ile cevap verilmez yine abes bir cevap atılır.
Tamamda burdaki abes dediğin soz heldicin değil sanırım , Canan Hocanın ?
Hanı kaynak derdindysenız başlı basını bı kaynak ztn kitaplarını okmus biri olarak
Suan benım gıbı bence sızde ulan nerden yazdık der olmusunzdur
Ekmegın zararları konusunda hem fıkırız sanırım sızde tuketmedıgınıze gore
Uzatmaya gerek yok sanırım.
Bu arada sevdgm bı uyesnız yas farkı ıtıbarı ıle geri vites yapmak mecburıyetndeym haklı veya haksız onemı yok muhabbet farklı bolumlere gıdıyor

(Sanırım buda tabırınızle yağlama ballama bölümü

)