ektomorf vücudum var 6 ayda 20 kilo almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ay sürede karbonhidreat tozu ve protein tozunu ikisini aynı anda kullanarak ve haftada 4 gün spor salonununa giderek 20 kilo almak istiyorum mümkünmüdür.176cm boyum var 51 kilo 20 kilo eksiğim var. 19 yaşındayım...[DOUBLEPOST=1392560743][/DOUBLEPOST]haftada 4 gün body yaparak 2 saat çalışarak sıkı bir programa girecem[DOUBLEPOST=1392561670][/DOUBLEPOST]bir yaaaaardıııım

Son düzenleme:
Ektomorfi vücut tipi olanlar daha zor kilo alırlar çünkü metabolizmalarının hızlı olmasından dolayı. Fakat kafana takma yazdığın şeyleri yaparsan ve beslenmeni çok iyi yaparsan , yapacağına inanırsan olmayacak şey değil. İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Ektomorfların kilo alması ve kas yapması biraz zordur, yani sabredip aynı istikrarı korumak lazım bunları yaparsan elbette istediğin kiloya ulaşırsın ama 6 ay gibi bir zaman diliminde imkansız denilebilir

Hayatindan karbinhidrat iceren yiyecekleri hic eksik etmeyeceksin. Gun icerisinde ogun sayini yukseltmelisin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yukarıdaki linklerde kilo alma ile ilgili kısımları inceleyiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı