Berkay Türkkan
Üye
Ektomorf yapıda olanlar kilo almanın ne kadar zor olduğunu bilirler, bu yüzden başta ektomorf olanlar olmak üzere herkese motivasyon sağlaması için 2 senelik değişimimin bir fotoğrafını koyuyorum. Soldaki fotoğraf 2011 Haziranının ortasından, 2011 yılının Ağustos ortasında da fitness hayatıma başladım. Sağdaki fotoğraf ise 2013 Haziranının ortasından. İki seneden daha az bir sürelik bir değişim aslında fakat iki fotoğraf arası tam 2 sene olduğu için bu şekilde belirttim.
Soldaki fotoğrafta 76 kilo civarındayım (Birkaç kilo daha fazla olabilirim belki, net olarak hatırlayamıyorum), sağdaki fotoğrafta ise 90 kiloyum.
Detaylı bir antrenman günlüğü de tutuyorum (linki imzamda mevcut), antrenmanlarımı, beslenmemi o günlükten takip edebilirsiniz.
Soldaki fotoğrafta 76 kilo civarındayım (Birkaç kilo daha fazla olabilirim belki, net olarak hatırlayamıyorum), sağdaki fotoğrafta ise 90 kiloyum.
Detaylı bir antrenman günlüğü de tutuyorum (linki imzamda mevcut), antrenmanlarımı, beslenmemi o günlükten takip edebilirsiniz.