el bileginden koldaki dirsege kadar agrı

evet arkadaslar sıkıntım su.el bilegimden yukarı dogru dirsege kadar uzanan şiddetli bir agrım var.ozellıkle biceps calısırken cok felaket agrı oluyor.2 kılo bıle kaldırsam bir ağrı,agırlıgı bırakınca agrı 2 katına cıkıyor.cok zorlanıyorum 1.5+ aydır boyle neredeyse.10 gun sonrada askerı mulakatım var lutfen onerı verın.

evde yapabılecegım bısey varmı pekı ? birde kemik cok agrıyor ordakı. hanı buz gıbı bır suya bırden gırersınde heryerıne bıcak batar gibi bi his olur ya,aynen oyle bi agrı olusuyor

evde yapabılecegım bısey varmı pekı ? birde kemik cok agrıyor ordakı. hanı buz gıbı bır suya bırden gırersınde heryerıne bıcak batar gibi bi his olur ya,aynen oyle bi agrı olusuyor
Kardesim sinir hucreleri kendini yenilemeyez, kaslar gibi degildir dinlenince gecmez. Buyuk ihtimal ameliyat gerekicek.

Calisthenics Athletics

Bench press yaparken bilegimdeki kemikler catladi 6 aydır antrenman yapmıyorum . bilek cok hassas bir bölge hemen doktora göster ve iyi dinlendir. Ben işimden dolayı dinlendiremedim 2 ayda iyileşecek olan bilek 6-7 aya uzadi.

Arkadaşım avuc içinde elektriklenme hissi oluyorsa o karpal tüneldir banada olmuştu zamanla gectı ama cok can sıkıcı bı durum amelyata kadar gider

2. Eğer bilekten diresege kadarkı dış kemıkte agrı varsa o kas agrısıdır su an bende cekıyorum o sıkıntıyı o amelyat gerektirmez arkadaşlar hemen teşhis koymayın gormeden bence karpal tunel deıl

Dirsektede sinir sıkışması olur. İlla karpal tünel olacak degil. Onun bi ismi vardi ama unuttum simdi.

Calisthenics Athletics

Back
Yukarı