Ellerim Soyuluyor

Nemlendirici kullanmayı dene faydası dokunuyor. 20 yaşıma kadar mevsimsel olarak el derim sürekli soyulur ve kendini yenilerdi.Sonra geçti.

3 farklı eldiven 2 farklı krem kullandım sonuç aynı.nasır nasır nasır.

bidegerizekalı 1-2 arkadaş görünce hemen belaltına vuruyor işi ona ayar oluyorum.

aynen benimkilerde nasır eskiden acayip takardım ama danny boynda dedigi gibi erkek eli öle olmalıdır :D

Sevgili Arkadaşlar ;

Ben eldiven kullanmıyorum , kız arkadaşım bunu hoş buluyor daha erkeksiymiş :D

Bence de erkek eli sert kaslı güçlü olur :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

bu konuda kesinlikle katılmıyorum sana.yeni tanıştığım insanlarla tokalaşınca ellerine bişi bulaşmış gibi bakıyorlar.hele bi kere bi bayan arkadaşla tanışmıştım.tokalaştıktan sonra ellerini üstüne sildi sordu sonra ne var ya ellerinde diye.nasır ya parmakların başlangıç yerinde var dedim.kafayı böyle manalı manalı salladı.resmen kızın gözünde sürekli mastürbasyon yapan bi insan olarak kaldım ya :/

Daha öncede yazmıştım. Tercih meselesidir ancak ben manikur ve el maskesi de yaptırıyorum.Ne oldu erkeklikten mi çıktım? Bu tür sert, ucu başkalarına dokunacak yorumlara gerek olmadığını düşünüyorum.
Elin nasırı ile erkeklik olsaydı, amelelik en önemli meslek haline gelirdi.

Krem tavsiyesi olararak garnier ve neutrogena nın çok güzel ürünleri var. Özellikle neutrogena fiziki işlerde çalışanlar için güzel ürünler çıkardı.Ayda bir de bir peeling ürünü ile sıcak su masajı yapabilirsin.

Ben sertleşsin diye eldiven takmıyorum tercih meselesi demekki :)

Daha öncede yazmıştım. Tercih meselesidir ancak ben manikur ve el maskesi de yaptırıyorum.Ne oldu erkeklikten mi çıktım? Bu tür sert, ucu başkalarına dokunacak yorumlara gerek olmadığını düşünüyorum.
Elin nasırı ile erkeklik olsaydı, amelelik en önemli meslek haline gelirdi.

Krem tavsiyesi olararak garnier ve neutrogena nın çok güzel ürünleri var. Özellikle neutrogena fiziki işlerde çalışanlar için güzel ürünler çıkardı.Ayda bir de bir peeling ürünü ile sıcak su masajı yapabilirsin.
Dediğin ürünleri edineceğim teşekkürler thums:

Deri eldiven kullanma, nasıl anlatsam böyle pamuklumsu eldivenler var çok rahatlar onları tercih et.

Deri eldiven kullanma, nasıl anlatsam böyle pamuklumsu eldivenler var çok rahatlar onları tercih et.

:) Para meselesi var...ParZ bana bulur musun bir tane eldiven pamuklu bişey fiyatı uygun olsun ama :) Ben baktımda internetten pek anlamıyorumeldiven filan :) bir tane aldım oda deri takınca elimi daha çok acıtıyor :)

Back
Yukarı