Eminim bu sıkıntıya düşen bodyci kardeşlerim çoktur :)

Geçen gün sahilde yürüyordum evim sahilde olduğu için dar tişört giydim havada oldukça güzeldi neyse kulaklığı takım yürüyüş yapıyordum karşıdan iki erkek bir kadın geliyordu birazda zengin tipliler göz ucu ile baktım üçü de bana bakıyordu çaktırmadan müziğin sesini kapattım kadın aynen şunu dedi ' ŞUNA BAK NASIL KASARAK YÜRÜYOR HAHA ' .. gel de o kadına dalma işte :) Bilmiyorlar ki vücutta kanat adında bir kas grubu var onlar şişince kolların kapanmadığını :)) eminim bu tür kasıntı yapmadan yürü tarzı şeyler size de olmuştur :D

Bu aptalligi baslamadan once bilgisizken bende yaptığım oldu oyle soyledigim ama simdi gorunce saygi duyuyorum simdi bana diyen oluyo bazen :) ama bazilari var ki cidden kasarak yuruyolar sozum meclisten disari tabiki :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zayıf olduğum dönemler bende kasıyordum çünkü kasmadan gözükmüyordu :D ama şimdi en ufak kasma yok fakat yine de öyle diyor cahiller adam yiyor yiyor bir bok yapmıyor spor ile bağlantısı yok tabi der bunları :D

Hic sorma abicim arkadaşlarım dahil adamlarin hayatında tek yaptigi spor merdiven inip cikmak kendi halimde yürüyorum adam bana rutin olarak kasma lan kasma diyor :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu böyle şeylere takılıyorsan madem yapma sporu (: + demek ki baya iyi kanatların kolların var öyle yürüyormuşsun :D Bana bu konular şeyi anımsattı: kızlar neden bizim gibi kaslı erkekleri sevmez ( sanki arnold , colombu ) veya kasların çok büyüdü kıyafet bulamıyorum :D

giderek dünya obeziteye doğru koşuyor yaz geldi etraf şişman insanlarla dolu ve tılıflarıda unutmamak lazım haliyle bizi kıskanarak ileri geri konuşacaklar artık alışmamız lazım ancak kasıtlı olarak kasılan kişilerde yok değil ama bu tipler yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef

giderek dünya obeziteye doğru koşuyor yaz geldi etraf şişman insanlarla dolu ve tılıflarıda unutmamak lazım haliyle bizi kıskanarak ileri geri konuşacaklar artık alışmamız lazım ancak kasıtlı olarak kasılan kişilerde yok değil ama bu tipler yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef

Teşekkürler ya :( ben de tıfıl sayılırım. Bu çok iyi geldi

yok abi lafım sana değil aslında obez yada zayıf olupta bize birşey demeyenlere saygım sonsuzda ileri geri konuşanlar yok mu onlara kızıyorum
Biliyorum :) espiri maiyetimde sölemiştim.Alınmadım ama tıfıl sayılırım.173cm boyum var ve buradaki boy ortalaması 180 ve üzeri :) Bu konuda biraz kompleksliyim galiba

Abi okuldada bana surekli bi kasma bi kasma diyolar deli oluyorum kasmiyorum dedikce anlamiyolar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biliyorum :) espiri maiyetimde sölemiştim.Alınmadım ama tıfıl sayılırım.173cm boyum var ve buradaki boy ortalaması 180 ve üzeri :) Bu konuda biraz kompleksliyim galiba
tıfıl çok zayıf olanlara demiyormuydu ben onu kastetmiştim :)bende 175 cm boyundayım ama zayıf değilim 190 boyunda çok zayıf olmaktansa 170 boyunda olup kaslı fit olmak iyidir bak tom cruiseye adam 170 boyunda nice uzun boyluyu ezer heçer karizmasıyla boy kompleksi bence gereksiz bir şey

Bu sporla uğraşan insanların çok büyük bir kısmının karşılaştığı en sinir bozucu sorunlarından biri cahilliklerine veriyorum ben hepsinin sizde öyle yapın :)

Vücudumu da hiç beğenmiyorum arkadaş bana normal bir insanmış gibi geliyor nesine kasıntı diyorlar bu sorunun adı Bigorexia sorunuydu sanırım

Kontraya çıkın :)
mesela...Ben kasıyorum belki ama sende bir dombili için çok rahatsın.

Kasmak kötü mü?
Kendini tamamen salmak o şekilde yürümek daha kötü.
Aslında mevzu kasmak veya kasmamak değil, adamın çatısı normal bir insandan ileride, kasmasına gerek yok, zaten hacim olarak ileride, ama millet haset, kıskançlık sebebiyle kulp takıyor, ötekileştirmeye çalışıyor. En basitinden kendi erkek arkadaşıyla mukayese eder , erkeklerin elde edemediklerinin namusuna iftira etmesi gibi...

Başarı denen kavram, karşındakinin başarısızlığını ispat etmeye mecburdur, çoğu insan da bu durumu kabullenemez, yediremez.

o kadar yazmısısn gorende 45 cm kol 150 omuz var sanıcak zaten sandıgın kadar yoksun dostum profil fotondan bkaınca 35 cm kolun yoktur büyük ihtimal yani neyin davası bu 1 yıl sonra bu konuna baktıgında utancaksın boyle vücutla bunlarımı yazmısım dıye belkı suan bana saldırcaksın bunları dedıgım ıcın ama durum yani :)

Back
Yukarı