• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

EmiRuN - 14 Aylık gelişim Yaş 19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmiRuN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EmiRuN

Üye
Öncelikle herkese merhabalar. 14. ayımı doldurdum bu sporda ara vermeden. Başlangıçta 76 kilo yağlıydım. 2 ay içerisinde kardioyla falan uğraşmadan 73 e düştüm. Geçen yaz bu kiloyu korudum. Kış yaklaştıkça kilom tekrar artmaya başladı. Aralık ayında 75 kiloydum. O zamana kadar herhangi bir supplement almadım. Ocak ayında Bcaa-GLutamin-Tribulus-Protein supplement kombinasyonu yaptım. Bu supplement kombinasyonu beni 79 kiloya çıkardı. Ocak ayından beri whey kullanıyorum ve resimlerdede görüldüğü üzere bulk'ım şuanki kilom 83. Boy 1.79. Ölçüm olarak sadece kol ölçümü var o da sıcak 40. Yorumlar için şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20130328_155903.jpg
    IMG_20130328_155903.jpg
    182,6 KB · Görüntüleme: 2.616
  • IMG_20130328_155917.jpg
    IMG_20130328_155917.jpg
    194,7 KB · Görüntüleme: 2.019
  • IMG_20130420_213848.jpg
    IMG_20130420_213848.jpg
    186 KB · Görüntüleme: 1.903
  • IMG_20130420_213829.jpg
    IMG_20130420_213829.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 1.811
  • IMG_20130420_213901.jpg
    IMG_20130420_213901.jpg
    176,6 KB · Görüntüleme: 1.808
  • IMG_20130420_213913.jpg
    IMG_20130420_213913.jpg
    178 KB · Görüntüleme: 2.172
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel vücudun var tebrikler ama bence supplement kombinasyonu için çok acele etmişsin. Vücudunun doğal alarak alabileceği yol oldukça fazlayken supplement kombinasyonu girmek bana mantıklı gelmedi hemde 19 yaşındayken.

Güzel vücudun var tebrikler ama bence kür için çok acele etmişsin. Vücudunun doğal alarak alabileceği yol oldukça fazlayken küre girmek bana mantıklı gelmedi hemde 19 yaşındayken.

Supplement kombinasyonu bir vakti olduğunu düşünmüyorum. Diğer kürü hedefim büyük olduğu için ilerde deniyebilirim tabiki. Fakat düşüncene saygım sonsuz teşekkür ederim

hacim olarak az görünüyor ancak şekillenme var diyebilrim
uygun bir güneşlenme ve ışık kombinasyonu olsaydı daha etlili görünürdün

Supplement kombinasyonu bir vakti olduğunu düşünmüyorum. Diğer kürü hedefim büyük olduğu için ilerde deniyebilirim tabiki. Fakat düşüncene saygım sonsuz teşekkür ederim

Haklısın ben o saatte kür kelimesini okuyunca kafa gitmiş.Kusura bakmayın :) Kombinasyon kelimesi daha uygun olanı sanırım dikkat ederseniz daha doğru olur.

gelişim gayet güzel
bicepsler yerinde
göğüsü ortadan çizmişsin şekli iyi ancak hacmi az biraz
kanat güzel
ömuzlar iyi

tamda olması gereken gibi bence 14 ay uzun bi zaman değil gayet iyi böyle devam et

Göğüsü şekillendirmeye yönelik çalışmalara başlamalısın. Bicepslerin oldukça kısa, kol hareketlerini kası uzatmaya yönelik tarzda yapmalısın. İncline dumbell curl sana çok iyi gider bu hareketi yap kesinlikle.

Göğüsü şekillendirmeye yönelik çalışmalara başlamalısın. Bicepslerin oldukça kısa, kol hareketlerini kası uzatmaya yönelik tarzda yapmalısın. İncline dumbell curl sana çok iyi gider bu hareketi yap kesinlikle.

Bulk antremanını bırakıp kardiyo ve şekillendirme antremanlarına başlamış bulunmaktayım. scott curl ve incline curl biceps programımın içerisinde önerin için teşekkür ederim. Herkese yorumlar için teşekkür ederim sizden öğrenmek istediğim genetik olarak alt tarafta iki göğüsümün arası aşırı açık. Bunu nasıl en aza indirebilirim ?

dar tutuş press hareketleriyle

bar ı dar tuttugunda triceps idmanı yapmış oluyosun bu yuzden ben triceps e yükü min e indirerek bar a kıyasla dumbell ile calısıyorum arasını doldurmak için bir alternatif olablr senın ıcınde

Tebrik ederim. Göğüslerin biraz daha hacimlenirse çok daha iyi olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O eski haliiimdeeen eser yook şiiiimdii :D Bulk 84 ü görmüşken yazın supplement almadan, iştah falan kesildiği için 76 kiloya düştüm. Toparlamaya çalışıyorum tekrar 81 e çıktım hayırlısı bakalım bu sene :) Son durum bu

Eklentiler

• snapshot (7).jpg
    snapshot (7).jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 399
Back
Yukarı