• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Emre2005

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sercan1980 dedi:
Tebrikler gerçekten güzel bir vücut. Biraz trapez olursa ve bel incelirse çok daha iyi durur bence. Peki bu 3 sene zarfında ne kullandın? hangi kürleri uyguladın? teşekkür ederiz.

spormen dedi:
evet kardeş tebrikler çok güzel bir vücut başarılarının devamını dilerim

hernan77 dedi:
vucut bence süper. gelecek vaad eden bi vucudun var. bi üç yıl daha iyi çalışır hacim yaparsan kimse seni tutamaz. başarılarının devamını dilerim. kolay gelsin....

coldfire4 dedi:
3yılda cok büyük kürler yapmadıkca o vücut olması olanaksız oldugu gibi bence o resimdeki sende deilsin hee nerdenmi anladım kimse kendi resmini ayii yada ayiii.3 gibi kaydetmez :x

daffy gerçektende bu senmisin eğer sensen çok güzel bi vücudun war başarılar dilerim ha bide ölçülerini fln yazarsan bizi merakta komazsın tebrikler :)

beat me dedi:
daffy gerçektende bu senmisin eğer sensen çok güzel bi vücudun war başarılar dilerim ha bide ölçülerini fln yazarsan bizi merakta komazsın tebrikler :)

ben değilim, ''emre2005'' nickli üyemiz resimlerini yanlış yere koymuştu, bunlar onun resimleri ve ona o başlıkta yapılmış olan yorumlardır.

beat me dedi:

:D

5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir.

forum kurallarını okuyalım (flexor)

Arkadasim resimdeki benim kimseyi inandirmak icin ugrasamam zamanim yok görüldügü gibi resimi antreman yaparken cok samimi bi arkadasim cekip evinde pc aktariyor ve senin dedigini yaziyor ayi diye onu biliyorumki kötü amacla yazmadigini. ayrica olumlu cevaplar icinde tsk ederim

valla arkadaslar kimse kim onu bunu bilmem 10 numara adam eksik meksik yok tam badici yarısmalara girse normaldir bence valla kim oldugunu bılmıyorum ama super badicisin tebrıkler

Olumlu yorumlar icin tekrar tsk ederim.. Bi arkadas sormus yarismaya falan katilmiyorsun diye bi ara düsünmüstüm o zamanda isim nedeni ile gerceklestiremedim ve hala ayni is yogunlugu ve temposuyla devam ettigi icin antremanlara bile kacirdigim zamanlar oluyor.

süper vücut , boy çok kısa gibi geldi , belden omuza kadar olan vücut kısmı kısa geldi.

süper vücut , boy çok kısa gibi geldi , belden omuza kadar olan vücut kısmı kısa geldi.
2 yıl önceki resimlere yorum yaparak ne elde ettin anlayamadım?

2 yıl önceki resimlere yorum yaparak ne elde ettin anlayamadım?
ludacris 1 ay önce burada yorum yapmış üye fotoları herkesin yorumlarına açık biryerdir,eğer kişisel birşey sormak istiyorsan nedenini özel mesaj atarak yap.
Peki sen bu sorruyu ludacrise sorarken amacın ne elde etmekti ?

Herkes istediği şekilde istediği zaman yorum yapabilir. Fotoğraflar 2 sene önce olunca yorum yapılmıyor mu acaba? Fotoların üzerinden nekadar süre geçtikten sonra yorum yapılmaması gerekiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı