En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları Eklendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Siz değerli üyelerimizin en kolay ve en hızlı biçimde istifadesi için yönetim olarak temelini oluşturduğumuz ve Elit Forum'da son haline getirdiğimiz "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" adlı şimdilik yakşalık 100'ü aşkın soru cevabı içeren kaynağı yayınlamış bulunuyoruz..

Tüm soruların yer aldığı başlık ,duyurular bölümünde yer almakta olup diğer bölümlerde de tüm sorulardan seçme soru-cevaplar ilgili başlıklarda yayınlanmıştır..

Forum Kullanımı
Vücut Geliştirme Genel
Antreman Bilgisi
Beslenme
Supplementler
Kilo Alma
Kilo Verme
Genel Sağlık
Sporcu Sağlığı ve Sakatlanma
Bayanlara Özel-Sağlık-Beslenme-Bakım
Salon Davranışları

başlıkları altında 100'ü aşkın soru ve cevap sizleri beklemekte..
maksimum faydalanmalar diliyoruz..

Bu kaynağın oluşturulmasında emeği geçen tüm yönetim ve elit forum üyelerimize şükranlarımızı sunarız..

Yönetim adına diez..

buyrun link ;
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en_ok_sorulan_sorular_ve-t11375.html

Son düzenleme:
sevgili diez ve diğer yöneticiler;
başından beridir aklıma takılan bir soruyu vesilesi ile paylaşmak isterim izninizle
acaba aranan kelimelerde anahtar kullanma opsiyonumuz olabilir mi?
mesela "süt+zararları" şeklinde hem "süt" hemde "zararları"nı içeren bir arama daraltması yapabilsek?
yada tersi şekilde "süt-zararları" gibi?
bu mümkün müdür?

kürler hakkında bilgi bulamadım örnegin definasyon kürü ve bu kürlerin vuctta bıraktıgı izler sağlık acısından

genelde cevabı forumda olan konuların soru ve cevaplarını içeriyor hazırlanan SSS..sürekli çok sorulan sorular izlenip eklenmekte..ama dediğiniz türden konular yoktu..ilk fırsatta bu tür konulara da eğileceğiz..tabi kür tarifleri değil ama özellikle yan etkilerini içeren soru cevaplar eklenecektir..
katkınız için teşekkür ediyorum.

Alış Satış bölümünde hardware (bar, plaka, masa vs.) ilanlarında sahibinden linklerini koymak yasak mı? https://www.bodyforumtr.com/threads/94-kg-döküm-10-kısa-bar-sehpa.96580/ bu başıkta yer alan linki moderatör düzenlemiş ve silmiş. Bütün (genel kurallar+satış bölümü kuralları+ sss) kuralları okudum ancak böyle bir ibare göremedim. O başlıkta başka bir şehirdeki kullanıcıyla anlaşarak sahibinden vasıtasıyla ürün aldım. Bunda sitemiz açısından ne gibi bir sakınca ya da handikap var öğrenmek istedim.

forum kuralları madde 18- 2.sahışların ilan ile satış yapabildikleri sitelerde (gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar vb) bireysel / amatör / kişisel eşya satışı dışında kalan seri ilan / dükkan satışı / profesyonel/ ticari satışlara ait ilanların linklerinin ve satıcı/dükkan isimlerinin paylaşılması kural dışıdır. (Reklam kişisel/amatör satışlarda da yasaktır.Yönetim, kişisel ya da ticari her türlü mesajı/başlığı inceleyerek reklam amaçlı olup olmadığına karar verme hakkını saklı tutar-Reklam konusunda madde-16 geçerlidir. ) Supplement (ek besin) ve her türlü gıda maddesi satışı her durumda yasaktır. (Madde 16 geçerlidir)
burda uygulama yönetime bırakılmış ben şahsen 2. kişiden satılan mallarda sarı ve kırmızıyla belirttilenleri uyguluyorum.
çünkü alış veriş sırasında çıkacak herhangibir olumsuzluktan sitemizin adının geçmesini istemiyorum

Back
Yukarı