EN İYİ VGCİ YOUTUBER HANGİSİ YAV

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay küçümsemek değil. İnstagramda on kişiden beşinin profilinde " bilmemne champion" yazıyor. Kek olanlar da "vaaaaay adama bak adam şampiyon olmuş" diyor. Benim gittiğim salonda bile 4-5 tane Türkiye derecesi olduğunu iddia eden var. On kişi toplanıp otelde bir yarışma yapıyorlar ve dereceye girdim deniyor. Ne bir federasyon ödülü var ne de başka bir şey. Ben vucutlarına veya yaptıkları Kürlere bir şey demem. Olay insanları keklemek işte buna gelemem, inanan inanmaya devam etsin yalnızca baran kalaycıya inanabilirim geri kalan tırt

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkiyede bu işin resmi olarak bir federasyonu yok , adamlar tabiki de kendi aralrında toplanıp yapacak. eleştireceğine destek ol[DOUBLEPOST=1515094032][/DOUBLEPOST]
Savaş cebeci boyut olarak Serdar Aktolganın yannda görünmez bile

bu ikiliyi kıyaslamak ne alaka ? biri podyumcu biri de bilimsel olarak hocalığını yapıyor

fakat kütle olarak gelirsek serdar aktolga 1.73 boy savaş cebeci 1.90 boy.

türkiyede bu işin resmi olarak bir federasyonu yok , adamlar tabiki de kendi aralrında toplanıp yapacak. eleştireceğine destek ol[DOUBLEPOST=1515094032][/DOUBLEPOST]

bu ikiliyi kıyaslamak ne alaka ? biri podyumcu biri de bilimsel olarak hocalığını yapıyor

fakat kütle olarak gelirsek serdar aktolga 1.73 boy savaş cebeci 1.90 boy.

Boy olarak öylede kütlede kasda yanına yaklaşmaz

Destek olup olmayacağıma, mantıklı bulup bulmayacağıma sen karar veremezsin. İnsanların zevkleri fikirleri ve bakış açıları farklıdır, bu konu tartışmaya kapalıdır. İsteyen istediğini mantıklı bulmakta inanmakta ve desteklemekte özgürdür. Herkesin senin düşündüğün gibi düşünmesini istemek kör cahilliktir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık, Savaş Cebeci yorumu çıkmayınca üyelere atar yapan, büyük harfle posta koyan bir üye tarafından açılmış yoksa youtuber.lar tartışılmayacak diye bir kural yok ama bu şekilde hırslı ve tahammülsüz bir şekilde açılan başlıklarla olmaz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı