En İyi 10 Antrenman Müziği (%100 Beğenme Garantili)

elite35

Üye
Evet arkadaşlar bu müzikleri araştırıp derleyip topladım gerçekten güzel ve gaza getiren müziklerdir.
Hatta içinde Lazar Angelov'un antrenman esnasında dinlediği müzikler de mevcut.
Bir teşekkürü hor görmeyin :) İyi antrenmanlar..

1.

2.

3.

4.

5.

[DOUBLEPOST=1409396363][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1409396394][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1409396442][/DOUBLEPOST]Bunlar benim ilk hit 3 'üm[DOUBLEPOST=1409396566][/DOUBLEPOST]Hatta bu film'in tüm soundtrackları harika :D

SlipKnoT tercihimdir ama klasik olarak şu şarkılar olmadan olmaz
fort minör- Remember the name , fireproff - pillar
Tabi Metal dinlemek her zaman daha iyidir bence :) Rammstein , SlipKnoT , Static X ( push it ) , Metallica ( Sad but True ) özellikle :)

Biraz klasik olucak Eminem - Lose Yourself bir ara antrenmanlarda sırf bunu dinlerdim yararı çok oldu bana özellikle 0.28deki giriş beni herzaman heyecanlandırır .

Eline emegine saglık yalnız hıc bana gore degıl tarzın. Kendımden ornek verıcek olursam ASOT serilerini dinliyorum yaklasık 2 saat suruyor onlarda trans muzık antreman suresı kadar yetıyor daha ıyı oluyor benım ıcın trans muzık sevenlere onerırım

Killradio - scavenger
Two steps from hell - heart of courage
Two steps from hell - protectors of the earth
Two steps from hell - invincible
Katy perry - E.T.
Cod mw2 soundtrack- hans zimmer
Zvery - Kvartira
Goldberg theme

Bu şarkılar sizi baya bir gaza getirir denemenizi öneririm :)

PEDO ONION SITES 7yo GIRLS CHATROOMS

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı