En İyi Eklem Destek Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Weider Glucosamine&Chondroitin kullanıyorum.

Eklem ağrıları oluyordu, düşük tekrar yüksek ağırlık setlerinde sorun yaşıyordum, özellikle tricepste.

Antrenman günler 1 tane sabah kahvaltıda, 1 tane de antrenmandan 1 saat önce alıyorum.

Çok memnunum.

bacak ve omuz ağrılarından sonra araştırmalarıma göre bana en kompine amınalflex geldi ve iki gün önce kullanmaya başladım .

8 tablat , anımalpak la beraber biraz zor oluyor yutması:D

44 paket olanından aldım, etkisini ilerleyen haftalarda palaşacağım.

dostlar ben de ilk önce lifetime"ın JSF ürününü ( bromelain, kollajen, msm, gcsmn, chndtrn) kullandım..4 günde etkisini gösterdi..dirseklerde çatırtı ve acılar bitti..ancak kutu bitince 2.gün aynen dirsekler acımaya başladı..hocalarıma sordum GNC tri flex with hyralunoic acid olanını önerdiler..2 gün kullandım ama mide bulantısı ve şişkinlik yapınca geri iade ettim..bu sırada forumunuzu okudum animal flex"i gördüm..ve içeriğine de bakıp animal flex aldım..kutu dewam ediyor..çok memnunum..

İki haftadan beri anımal flex kullanıyorum ve dizlerimden çömelirken gelen gıcırtılar baya azaldı.

Göğüs idmanında da bileklerimde zorlanma olmuyor , umarım bittikten sonra yeniden başlamazlar.

Selamlar. Dambıl ile yaptğım hareketlerde sağ omuzumun içinde bir ağrı oluşuyor. Solda ise hiçbirşey yok. Sanırım buradaki gıdalardan tüketmem gerekiyor. GNC almayı düşünüyorum. Ayrıca bu ağrı tüp veya damacana kaldırırken da oluyor.

İçerik ve yorumlar olarak Animal Flex önde gibi duruyor ancak GNC Triflex de fiyat olarak öne çıktı.

gnc trifexin işe yaradıgını dusunmuorm zira mglar düşük gelmişti bana.. en guzeli omega komplex ve msn chndritin glucosamine'i ayrı sekılde almak ve kullanmak ben omuz başımdakı ağrımı ve kolumdakını boyle yendim...tabi daha ii ısınmanında çok faydası oldu :)

Sportpharma 'nın joint-v ürününü kullanıyorum..glucosamine-chondroitin-msm ve hyaluronik asit içeriyor..fiyatı da iyi..
bunun yanında ISS Research super vitamin pack multi-vit-mineral alıyorum..

Son düzenleme:
bendede eklem romatizması vardı.
şu an body çalışınca iyi ısınmama rağmen çabuk sakatlanıyorum ve eklemlerimde ağrılar oluyor.parmaklarıma dokunuca ağrı ve vucutta çıtlama sesleri geliyor.

Solgar, Glucosamine Chondroitin Complex, Extra Strength, 150 Tablets

bu ürün nasıl? kullananaız varmı?

diez;

1 kutu controlled labs orange triad açılmamış olarak mevcut
bugün yarın kullanmaya başlayacaktım fakat başlığın başında yazdıklarından sonra now shark cartilage ilave etmeyi düşünüyorum
bu kombinasyondan vazgeçtin sanırım?
yoksa animal flex düşüneceğim

hocama danıştım, aldığım cevap:
"...üstelik shark cartilage tam amacımıza uygun değil.Etken maddesi glukozaminoglikanlardır. Bir de kan damarlarının fazlalaşmasını önleyici bir özellik taşır ki bizim isteğimize ters düşüyor.Sen zaten triadla gerekli glukozaminleri bunları alacaksın."
netrition ve iherb de etiketlerine baktım ama bahsettiği glukozaminoglikan diye birşey bulamadım.
fakat tavsiyesini dinleyeceğim, hocamdır, doğrasa yaş akmaz :P

ben supplement direct - extra strength joint support un içeriğini beğendim. vitamin-mineral içermeyenlerden arıyordum. eğer öyle olmasa orange triad ya da animal flex olabilirdi.

Calories Per Serving ......................................... 35
Total Carbohydrate.......................................... >1
Protein ............................................................9GM
Potassium ..................................................... 150mg
Gelatin (Hydrolyzed) ........................................ 8000mg
MicroLactin® 2000mg
Glucosamine Potassium Sulfate............................1.5g
Glucosamine Sulfate1.1g
Lignusil ® MSM Methylsulphonylmethane...............500mg
Cissus Quadrangularis (4% Ketosteroids).................1g

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie

bir de Body Conditioning Solutions Presents - elasti flex' in içeriği dikkatimi çekti. bir sonraki siparişimde bu ikisinden birisini de söylemeye niyetim var.

Cissus Quadrangularis (20:1)2000mg*
Glucosamine HCL1500mg*
Methylsulfonylmethane (MSM)600mg*
Hyaluronic Acid200mg*

bende hyaluronic asit olan ürün bulma takıntısı oluştu..bu yüzden Sportspharma nın joint-v sini aldım 2 kez..fakat netritionda bu markanın bu ürünü yok..onu da anlamış değilim..

Back
Yukarı