En İyi NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Forumda bunun için spesifik olarak başlıklar açıldı..Sizce en iyilerini burda tartışalım istiyorum..

Sizce En İyi NO-Creatine Kombinasyonu Hangisi? Yani en iyi pre-workout,post-workout kombinasyonu hangisi?

benim sıralamam bu..alırsam bu sıralamaya göre elemeyi düşünüyorum buaralar..

1- Gaspari Nutrition Superpump250 - Gaspari Nutrition SizeOn
2- Muscle Asylum Project Anabolic O.D. - Muscle Asylum Project N.O. Plasmacore
3- MuscleTech NanoVapor - MuscleTech Anabolic Halo
4- BSN No-xplode - BSN Cellmass
5- Controlled Labs White Flood - Controlled Labs Green Magnitude
6- Optimum Nutrition Vassive NO - Optimum Nutrition Vassive CE

gibi..
Sizlerin En iyileri sebepleri ile neler merak ediyorum..

Son düzenleme:
başka bir markanın kombinasyonu..

MHP Trac Extreme-NO - MHP Dark Matter

3 ve 4 nolu kombınelerı yaptım. 3 den hıc ama hıc fayda goremezken 4 baya bı etklı olmustu.... 1 ve 2 cok bılındık markalar degıl sanırım bu kombınelerı tecrube eden bırılerını tanıyormusun diez? cunku ben bsnden sonra daha ıyı kombıne sevdasına kapınılınca baya bı parayı ve zamanı çöpe atmıstım. eğer ılk ıkı kombıneyı tecrube eden arkadaslar varsa yada tecrubeye sahıt olmus olanlar fıkırlerını soylerse sevınıırm. urunlerı bulmak problem olmaz bende yaparım kombıneyı.

2- Muscle Asylum Project Anabolic O.D. - Muscle Asylum Project N.O. Plasmacore
3- MuscleTech NanoVapor - MuscleTech Anabolic Halo

Vapor kullandım ve çok memnunum, Muscle Asylum Project N.O. Plasmacore'u da çok araştırdım oldukça iyi bir ürün ama malesef ben kullanmadım. Anabolic Halo yu da araştırdım fakat bence o paraya değmeyen bir ürün.
Bunun dışındaki ürünler hakkında yeterli bilgim yok.

Saygılar....

özellikle superpump250 ılk üçte yani hangisine bakarsanız
b.b.>Top 5 Sellers

BSN NO-Xplode
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore
Gaspari Nutrition SuperPump250
MuscleTech Cell-Tech Hardcore
MuscleTech NaNO Vapor

Anabolic Flavones (Methoxy, Ecdy)

Universal Animal M-Stak
SciFit EcdySterone 300

Amino Acids And BCAAs

Controlled Labs Purple Wraath
SciVation Xtend

N.O aynı şekilde şu an trend bi ürün ama

ben bsn den ıyı sonuçlar aldım hakkını verdi
su an ıcın aklımda vapor halo var ama plasmacore un içeriğine baktıgım zaman albenisi daha kuvvetli geliyor

burda şu yapılabilir..ilk kutuda gaspariler kullanılır ikinci kutulara başlanırken muscletech ürünlerine geçilir..pump etkisi azalmasın diye..
bununda tavsiye edildiğini görüyorum yabancı forumlarda..

diez aklımda kesınlıkle NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu vardı bu kıs ıcın. aklımda olan kombınede bsn ıdı. sole 3 er kutu ıle. bıkac ay ara ve sonra tekrar 3 er kutuluk kombıne dusunmustum. ama soledın kombıneler aklımı celmıyor degıl. gasparıyı deneyesım geldı. ama ılk kutu sonrasında gasparı degılde neden mısclteceh?

bana sorarsan gasparıyı kenara koy şimdilik popülarıtesine ok
ama su Muscle Asylum N.O. Plasmacore un içerıgıne bı baksana

bana denenmesi gereken bir ürün gibi geliyor

çevremde hem gaspari superpump250 ve no-xplode kullanmış arkadaşlarım var..kesinlikle sp250.nin çok daha etkili olduğunu söylüyorlar..
dediğim gibi yabancı forumlarda da gaspari sp250 ve sizeon tecrübelere dayanarak çok övülen stack.lerden birisi..
malum amerikada bu ürünlere ulaşılması zor olmadığı için çok daha fazla tecrübe şansları oluyor..

gaspari olmazsa muscletech derim..muscle asylum project reklamları çok alımlı ve iddialı ama çok tecrübe okumadım..belki ikinci stack.için olabilir..

kullandıkça burdan yazarım etkilerini..

sımdı genelde NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonları ıcın urunlerı ılk kullandıgınızda etkılı olsalarda ılk kutulardan sonra etkılerı azalıyor denir. sımdı ben 3 er yada 2 ser kutu ıle bsn kombınesı yapmayı planlıyordum. ama denıldıgı gıbı ıkıncı kutularda etkısı azalacak, e o zaman su sekılde yapmak etkıyı bellı bır sevıyede tutmazmı? ılk kutularda bsn hemen akabında gaspari......

meraba arkadaşlar lütfen bu soruya cevap verin kendimi creatin konusunda çok tedirgin hissediyorum...
1 aydır kreatin kullanıyorum normal dozajda ve yüzümde hafif şişme oluştuğunu hissediyorum bunun nedeni creatinmidir su tuttuğunu biliyordum ama bugünden itibaren creatine i kesiyorum su seviyesi eskiye dönermi 1 ay kullanmıyacağım...

lütfen acil cevap verin sağlığımdan şüphe ediyorum bu arada creatine markası universal creatine 300 gr...

Diez,

4. seçenek, ilk ay çok güzel etki aldım. 2. ay hiçbir faydasını görmedim ayrıca cellmass'ın yerine artık favorum vassive-ce...

meraba arkadaşlar lütfen bu soruya cevap verin kendimi creatin konusunda çok tedirgin hissediyorum...
1 aydır kreatin kullanıyorum normal dozajda ve yüzümde hafif şişme oluştuğunu hissediyorum bunun nedeni creatinmidir su tuttuğunu biliyordum ama bugünden itibaren creatine i kesiyorum su seviyesi eskiye dönermi 1 ay kullanmıyacağım...

lütfen acil cevap verin sağlığımdan şüphe ediyorum bu arada creatine markası universal creatine 300 gr...

Bu mesajını keşke, "sağlık ve sakatlanma" başlığına açsaydın; burada adı geçen ürünler creatin ürünleri. Yeni nesil creatinlerde bu tip su tutma yoğun olmaz. Ayrıca " 1 ayda seni rahatsız edicek bir su tutmanın olmaması lazım. Ürünü kullanmayı bahsettiğin gibi bırak...Eğer sağlığından şüphe ediyorsan, doğru adres bir "dahiliye uzmanına" görünmektir...

Diez,

4. seçenek, ilk ay çok güzel etki aldım. 2. ay hiçbir faydasını görmedim ayrıca cellmass'ın yerine artık favorum vassive-ce...

katılıyorum..
no-xplode ilk kullanışlarda çok iyi etki gösteriyor fakat devamında yani dozu artırsanıza bile etkisini kaybetmeye başlıyor..daha sonra 2.kutu ile de aynı etkiyi alamıyorsunuz..
hatta ben hiç etki alamadım devamında..

ufak bir ekleme..herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir..

diez bende arastırmalarım netıcesınde genelde senın dedıklerıne benzer seyler okudum. o yuzden 1 er kutu bsn kombınesı yapıp 1 hafta ara vecegım ve devamını gasparı super pump250 ve sizeon kombınesıyle yapacagım......

saygılar........

Back
Yukarı