En İyi NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
n.o xplode ve cellmass kombinesini 1'er kutu olmak üzere kullandım, çok ciddi gelişimler gösterdi, kilolar %50 arttı (ortalama) şimdi nano vapor + halo +nitrotech kullanmaya başlayacağım, çoğu kişinin deneyimine göre 2. kutularda etki azalmaya başlıyor, ürünü değiştirip devam etmek daha mantıklı gibi.

No-xplode ilk kullanimlarda çok ciddi yardimci oluyor. Ben 1 ölçek kullandiğim zaman ilk başlarda cidden yardimci oldu fakat şimdi zaman geçti ve 2 ölçek kullaniyorum ama etkisi nerdeyse yok gibi. Umarim aldiğim Animal Pump da böyle fos cıkmaz. Zaten Nano Vapor da bulmak kolay değil. Pre-Workout ürünleri konusunda ümidimi kaybetmeye başladim.

başlık 2li kombinasyonlar içindir..sadece no içerikli ürünler için değil..buna dikkat edelim..

Arkada;lar mesajlarin üstünden 1,5 ay geçmiş. Nedir sonuçlar?

İlk kutulardan sonra ürün değiştirmek faydalı oluyor mu?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

superpump250 ve sizeon kombinasyonu yapayım dedim..
malesef superpump250'nin bende süper ishal yapıcı olduğunu 2 antreman sonra öğrendim.ilkinde sp250yi suçlamadım zira..

güç alayım derken kaybettim ishalden dolayı..
sizeon yanına başka bir no ürünü almak istersem sanırım busefer tablet olacak..nanox9 olabilir buda..
ama kabul etmeliyimki sp250 gerçekten vücudu hararetlendiren bir ürün..insan yerinde duramıyor bunalıyor resmen..

Diez tablet bir ürün diyince forumdaki "Toni" arkadaşımızın bana önermiş olduğu "Twinlab Nitric Fuel" geldi aklıma.

Amerika' da ürünün çok tutulduğunu söyledi bana. Süper bir pump etkisi var demişti ve her porsiyonda 3200 mg beta-alanine bulunduruyormuş.

Tavsiyeden dolayı bir teşekkür gelecekse Toni' nin herhangi bir mesajına teşekkür veriniz arkadaşlar. Kendisi zaten belli bir zaman sonra Türkiye' de fazla duyulmamış; fakat Amerika' da çokça ilgi görmüş ve sonuç alınmış supplementlarla ilgili bir yazı yazacak.

Tablet NO olayı gündeme gelince yazmak istedim sadece.

İyi çalışmalar herkese:)

BSN NOExplode, Cellmass ve AxisHT kullandim. Etkisi cok iyi oldu. 2. Kutudan sonra NOExplode ve Axis-HT yi kestim sadece Cellmass kaldi. Su anda NO Shotgun, Kre-Alkalyn ve Cellmass stack olarak kullaniyorum. Super setlerde Pump etkisi guzel.

vpx no-shotgun kullandım fakat pump etkisi bende noxplode'un yarısı kadar yoktu..tadıda berbattı fakat yeni ürettikleri aromalı artık sanırım..

NO explode 2. kutudan sonra kullanmadım çünkü kilolar da ve antreman performansında 2. kutunun yarısından sonra herhangi bir artış göremedim. No explode ayrıca bende şişkinlik yarattı. 45 dk önce aç karnına bol su ile almama rağmen antreman sırasında miğdemden ağzıma geliyordu. Shotgun ın tadı Explode a gore gerçekten kötü ama değiştirme ihtiyacı gördüm. Şu anda pump etkisi gerçekten iyi ama geçici olup olmadığını zamanla görecem. Bi de aşırı terletiyor.

Bence Vapor+HaLo ikiLisi güzeL bir kombinasyon ve en ağır kombinasyon kendim çok önceden denemiştim+ birde nanox9... çok güzel sonuclar aldım..halo biraz ağır supplement içtikten sonra etkisini hissediyordum 3 scoop içiyordm...şimdi no-xplode kullanıyorum etkisi vapor kadar olmasada vaporu aratmıyor....no-xplode ve likit aminoyla yola devam ediyorum...:) .muscle asylum project i arkadaşım kombine etti etkisi noxplode ve cellmass kadar...vapor ve halo bence tartışmasız lider...

Bence Vapor+HaLo ikiLisi güzeL bir kombinasyon ve en ağır kombinasyon kendim çok önceden denemiştim+ birde nanox9... çok güzel sonuclar aldım..halo biraz ağır supplement içtikten sonra etkisini hissediyordum 3 scoop içiyordm...şimdi no-xplode kullanıyorum etkisi vapor kadar olmasada vaporu aratmıyor....no-xplode ve likit aminoyla yola devam ediyorum...:) .muscle asylum project i arkadaşım kombine etti etkisi noxplode ve cellmass kadar...vapor ve halo bence tartışmasız lider...

kişiye göre değişir. benım hayatımda yaptıgım en berbat kombıne halo+vapor kombınesıydı. bağırsak sıstemımı bozdu, gucte ve hacımde cıddı kayıplar yasamıştım o dönem.

kişiye göre değişir. benım hayatımda yaptıgım en berbat kombıne halo+vapor kombınesıydı. bağırsak sıstemımı bozdu, gucte ve hacımde cıddı kayıplar yasamıştım o dönem.

Tabiki kisiden kisiye göre değişiyor kimi kişinin bünyesi kaldırmıyor herhalde sanada böyle bir durum oldu ,kimisinde'de haLo yüzde sivilce yapıyor...

1 Ay sonra yeni kurume su stack ile baslamayi dusunuyorum. 6 haftalik bir kur olacak.

SuperPump250, 800 Grams
SizeOn, 430 Grams
Novedex XT
Higher Power Creatine Ethyl Ester, 500 Grams
Hemogen-B52

BSN No-xplode - BSN Cellmass kombinasyonunu geçen ay kullandım ve cidden başarılıydı.
Yaklaşık 2 haftadır da Gaspari Nutrition Superpump250 - Gaspari Nutrition SizeOn kullanıyorum ikisi arasında uçurum var diyemem ama kesinlikle Gaspari daha başarılı. Bunun yanı sıra Muscle Asylum Project ürünlerini kullanmayı düşünen arkadaşlara önerilerim olabilir gerçekten işe yarayan ve başarılı ürünler yanlız dozajı çok yüksek oldugu için karacigeri ve böbrekleri diger ürünlere nazaran daha fazla yorabilir buda size sivilce ve yogun tuvelete çıkma şeklinde geri dönecektir. Bu yüzden önerim Muscle Asylum Project ürünleri kullanırken Milk Thistle (Karaciger Antioksidanı) da kullanmanız.

BSN No-xplode - BSN Cellmass kombinasyonunu geçen ay kullandım ve cidden başarılıydı.
Yaklaşık 2 haftadır da Gaspari Nutrition Superpump250 - Gaspari Nutrition SizeOn kullanıyorum ikisi arasında uçurum var diyemem ama kesinlikle Gaspari daha başarılı. Bunun yanı sıra Muscle Asylum Project ürünlerini kullanmayı düşünen arkadaşlara önerilerim olabilir gerçekten işe yarayan ve başarılı ürünler yanlız dozajı çok yüksek oldugu için karacigeri ve böbrekleri diger ürünlere nazaran daha fazla yorabilir buda size sivilce ve yogun tuvelete çıkma şeklinde geri dönecektir. Bu yüzden önerim Muscle Asylum Project ürünleri kullanırken Milk Thistle (Karaciger Antioksidanı) da kullanmanız.

SP250 kullananlar genelde isal sorunu yaşıyor. Böyle bir sorunla karşılaştın mı acaba?

Back
Yukarı