Bugun itibari ile elime gaspari size-on ile superpump gecti. Buradan size ne kadar verim aldigimi soyleyecegim.
Genelde en buyuk sikayetlerden biri urunlerin mide bulantisi yapmasi, ve cok sIk tuvalete cikilmasi. Ben, en azindan ilk gun itibari ile boyle bir problem yasamadim. Nanovapor tecrubem cok daha kotuydu. Herhalde vucut ilk adaptasyonu nanovaporla atlattigi icin bu sefer boyle bir problem yasamadim.
Antreman son derece verimli gecti. Tabi bunun psikolojin bir ivlenmeyle de alakasi olabilir. Agirliklarda artis olmadi. Ilerleyen gunlerde neler goruruz bilemiyorum.
Sizeon'u da antremandan hemen sonra gatorade ile karistirip ictim. Gerek size-on gerekse superpump meyve suyu ya da suda iyi ve cabuk cozunuyorlar, karistirmasi ve icimi kolay. Tadlari da fena degil. Size-onu artctic lemon ice aromali, superpump'i da refreshing orange aromali aldim.
Uzerinde yazdigi gibi kullanmayi dusunmuyorum. Sadece antreman gunleri alacagim. Antreman olmayan gunler vucuda o kadar kafein sokarsam vucudumun kafeine direnci yukseliyor. Bence bu urunlerin (ozellikle pre-workoutlardan bahsediyorum) etkisini kaybetmesinin en buyuk nedeni de kutunun sonuna kadar gelistirdiginiz kafein direnci. Nasil ki termojenikleri ilk aldiginiz gunlerde gozunuze bir damla uyku girmiyorsa, superpump olsun diger nitric oxide urunleri olsun ilk aldiginiz zamanlarda icindeki kafein yuzunden size enerji patlamasi yasatiyorlar ama zamanla vucut kafeinle basa cikmayi ogreniyor ve ayni enerji patlamalarini yasamiyorsunuz. Sonraki kutulardaki basarisizligin nedeni de bu bana kalirsa, yani vucudun adaptasyonu. Aslinda tezimi antreman oncesi kafein alan biri test edebilir. 200 mg kafein yerine bu urunu alinca cok bir fark olacagini zannetmiyorum. Tabi bu sadece bir tez, denemek lazim.
Sonucta verdigim paraya degip degmeyecegini zaman gosterecek.