En beğendiğim vücut..Rob Riches

En çok beğendiğim vücutlardan bir tanesi olduğu için paylaşmak istedim . Çok şekilli ve çok orantılı olduğunu düşünüyorum. Modellik yapıyor ve youtube taki videoları kesinlikle çok bilgilendirici ve çok açıklayıcı. Herkese (bu tarz vücudu estetik bulan) bu adamı izlemelerini ve takip etmelerini öneriyorum ben baya şey öğrendim diyebilirim.

https://www.youtube.com/user/RJRICHES

• British Natural Bodybuilding Federation (BNBF) Central Qualifier, Novice. 1st Place. 2005 (My first ever competition)
  • British Natural Bodybuilding Federation (BNBF) Central Qualifier, Middleweight. 1st Place. 2006
  • Natural Physiques Association (NPA) Heart of England Championships, Middleweight. 1st Place. 2006
  • Musclemania, Fitness Britain. Junior Lightweight. 1st Place. 2006
  • Musclemania World Finals, Junior Lightweight, 1st Place
  • America's Fittest Model. Howard Flaks 'Best Body' award. 2008
  • FAME East Championships, Montreal. Pro Fitness Model. 2008
  • FAME East Championships, Montreal. Pro Muscle Model. 2008
  • FAME World Championships, Toronto. 2nd in the World as Pro Muscle Model. 2008

Eklentiler

• rob-riches-gym.jpg
    rob-riches-gym.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 1.297
  • rob.jpg
    rob.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 1.484
  • robri.jpg
    robri.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 1.569
Çok güzel gerçekten. Trapez hiç yok sadece. O da mankenlerde aranmıyor zaten. Hatta itici bulunuyor. Türkiyede böyle vücut yapan klasikte body şampiyonu oluyor adamların mankenleri hep böyle. Bizdeki mankenlerde yarım cm göğüs çıkıntısına sahip yağsız adamlar. Gerçekten iyi bir model vücudu. Ama ben nick auger'in üzerine tanımam.

Çok güzel gerçekten. Trapez hiç yok sadece. O da mankenlerde aranmıyor zaten. Hatta itici bulunuyor. Türkiyede böyle vücut yapan klasikte body şampiyonu oluyor adamların mankenleri hep böyle. Bizdeki mankenlerde yarım cm göğüs çıkıntısına sahip yağsız adamlar. Gerçekten iyi bir model vücudu. Ama ben nick auger'in üzerine tanımam.

Adam daha çok fitness modeli diyebilirim.Yani üstünde tşört polo tarzı şeyler estetik durmuyor adamın zaten hiç..Genelde dergi kapaklarına,supplement reklamlarına ve antrenman dvd lerine videoların falan çıkıyor..

JimRaynor, dediğin Nick Auger e baktım.Adamın vücudu çok şekilli çok orantılı gerçekten. Ama kütle olarak Rob Riches daha iri galiba..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:16 ----------

Ayrıca ben Türkiye'deki hiçbir mankenin bu tarz bir vücuda sahip olduğunu düşünmüyorum. Genelde yakışıklı ve uzun boylu tiplerin hepsi bu ülkede manken olabiliyor.Kıvanç Tatlıtuğ mesela benim gözümde manken deil

Nick Auger ve Sean Cassidy ben de bunları çok beğenirim zaten Nick'ten bahsedilmiş.Bu adam da gayet iyi.

adamın ne çok kası var nede az sanırım bu işin ortasına bodyfitness deniliyor vücudu iyi spor hayatında başarılar ama fitnessçıların videoları beni gaza getirmiyor

Çok iyi ya böyle olmak için çalışıyoruz,özellikle en sağdaki foto tam olmak istediğim

Son düzenleme:
Bi an için steroid kullanmadığını sandım ama yaptığım araştırmalar kullandığını gösterdi bizde steroidsiz buna yakın bişiler çabalayacağız :p

arkadaşlar bu adamın vücudu gibi bir türk erkeği boyu ve tipi de avrupai ise türkiyede hatta dünyada süper model olabilir mi? bu ölçüler boy ve tiple birleştiğinde süper model fiziğim sizce?

Back
Yukarı