En Etkilendiğiniz Film Sahneleri

ya ben yaklaşık 15 sene kadar önce izlemiştim korku filmydi.
Kesik bir el vardı uzun geceler kabuslarım olmuştu filmin ismini hatırlamıyorum ama kabuslarımda ormana kaçan kesik eli görüp durmuştum.

( amma tırsmıştım o zamanlar)

Rambo 3

Sovyet komutanı : Kim bu terörist , dün gece beni yok etmeye kalktı , çok şükğür bunu başaramadı , söyle onu nerede bulabilirim ?

albay - Boşuna arama o seni bulur

sovyet komutanı : Koca bi orduya karşı tek bir adam , ne zannediyorsun onu , Tanrımı ?

albay : Tanrı affeder , Rambo Affetmez

:)

Scarface , Montana nin kafayi koko ya daldirdigi sahne:)

REQUİEM FOR A DREAM!! film 3 perde hepsi mükemmel işlenmiş gerek çekimlerle gerek konu bütünlüğüyle ama son bölüm :KIŞ!!! çok fazla varda en enim budur..

Death sentence Adından bir film izledim bu gün başrolde kevin bacon oynuyor ve rolünün hakkınıda veriyor. GEnel olarak punisher tarzı bir film gayet sürükleyici. ve izlenebilir.

New york beklemede. Müthiş romantik film. İnsana her şeyi unutduruyor.

The green mile. Micheal Clarke Duncon müthiş dev. Keşf edilmemiş bodyci.

özgürlük savaşçısı adlı filmin son sahnesinde jean claude van damme nin havada 180' dönerek attığı tekme..
romeo must die;son sahnesi...
melekler şehri filminin tamamı:) vs vs

requiem for a dream... yaşlı kadının zayıflamak için hap alıp onlara bagımlı olması ve süreki buzdolabının üzerine gelip konuştugunu görmesi... çok kötü olmuştum o sahnelerde....

bide aynı filmde... kolun kesildiği bölüm...

Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri) Ekibin Kahvaltı Edip Takım Elbisele Ve Siyah Gözlüklerle Arabalara Yürüdüğü Sahne Ve Çalan Şarkı Little Green Bag,Efsane Bir İntro Bir Film İçin Vede Tarantino...

Titanic de kucukken ızlemıstım aglamıstım :)

Rocky'de tüylerim diken diken olur 60 kez ızlemısımdır.

ve ve ve YÜZÜKLERIN EFENDISI DUNYANIN EN IYI SINAMA FILMIDIR. Bence tabi aama 2010 da bekledıgım cok ıddıalı bı fılm var onun bu sıralamayı degıstırecegını sanıyorum.

Pardon edıtleyemedım sonradan fark ettım fılm sahnesı dıyormus.

Hanı rockyde sabah cıg yumurtayı kırıp ıcerdı kosmaya baslardı o arada muzık gırerdı orda tuylerım dıken dıken olurdu.

Titanicdede kucukken kız kurtulmustu sevgılısı donarak olmustu ya o sahnede duygulanmıstım cok ...

Yuzuklerın efendısı'de gandalf arkasında atlı orduyla ışık sacarak gelırken falan tuylerım dıken dıken olmustu xD

küçükken izlemiştim yeşil yol filminde o devasal zenciyi elektirikli sandalyede hayatına son verdikleri an:(hiçte kabullenememiştim o adamın öldüğüne:)

esaretin bedeli filmi benı baştan aşşağa felsefi olarak etkiler

kapıdaki düşman filminde major konigin olduğu her sahne benı etkılemiştir.
helede izleyenler bilir ipi vurma sahnesi vardır dürbünlü silahla vay anasını dedım:)

İlk olarak Jurassıc Parktan etkilenmiştim çünkü o zamanlar çocukluğunda etkisiyle baya bir etkisine kapıldım hatta bir ara dinazor dergileri biriktireye başlamıştım.O yılların en güzel fantastik filmlerindendi.
İkinci olarak birçoğumuzun etkilendiği gibi bende Titanikden çok etkilendim ilk sinamada izlediğimde ağlamıştım.
Top Gun da çok etkilemişti beni.
Efsane Rocky filmini nedense 2000-2001 yılları gibi izleyebildim ve o zamandan bu yana hayatımın şekli değişti bu gün bu sporu yapmamın sebeplerinden bir tanesi.Hala daha müziklerini dinleyerek gaza gelirim.

hakikaten rocky'de stallone'nin philedelphia sokaklarında koşarken, çalan müzikle beraber en sonunda merdivenlerden çıkıp bağırması çok başka bi sahneydi..

sergio leone'nin clint eastwood'lu üçlemesini izleyenler her üç filmin de son sahnelerinin efsane olduğunu bilir zaten.

SPOİLER!
Scarface'in sonunda Tony Montana'nın ölüşü izlediğim en iyi oyunculuktu açıkçası. Çok etkilendim o bölümden.
Cape Fear'da Robert De Niro'nun karakteri Max Cady'nin 3 kişiyi hakladıktan sonra yaptığı güzel konuşma da beni bayağı etkilemişti. O filmi izledikten sonra Robert De Niro'nun en sevdiğim aktör olduğuna karar verdim açıkçası.
En sevdiğim film olan The Good,The Bad And The Ugly'nin sonundaki düello sahnesi,Tuco'nun mezarlıkta çılgınca altın dolu mezarı aradığı sahne ve Clint Eastwood'a en sonda salladığı küfürü asla unutamam. :)

SPOİLER ....!
Prison Break bitiminde Micheal Scofiel olmus arkasında hapısten kurtardıgı ıyı ınsanlar 4 sene bıtmıstı artık. Ben bu yasımda cok duygulanmıstım ısteyerek aglamıstım yanı ... Keske bıtmeseydı dizi bu ama olsun ...

Vampirler filminde içeriye girerken çalan müzik ve sahne...rocky 4de kıarda kışta antrenman..titanicte leonardonun ölüşü...er ryan normandiya çıkartması...vandammenin çöl kaplanındaki sahnelerde güzeldi..daha aklıma gelmeyen çok güzel film sahneleri var...
Terminatör 2 de ölürken başparmağıyle zafer işareti yapması.terminatör 1 ve 2 güzeldi 3 ü beğenmedim 4 ü izlemedim..
Gladyatörde hanibalin barbarları şanlı romayı yenerkenki sahne...brevheart özgürlük sahnesi daha çook var aklıma gelmiyor..

Back
Yukarı