En Etkilendiğiniz Film Sahneleri

Matrix'in son filminde trinity ölürken neo ile olan diyalogları...
Godfather 1 de ; sonny ye kurulan hain pusu ve kurşuna dizilişi...

testerenin ilki final sahnesi inanılmaz şaşırtıcıydı yeşil yol idam sahnesi muhteşemdi, tabiiki bence her sporcunun izlemesi gereken bi sahne rocky nin son filmindeki rocky ile oğlu arasında geçen müthiş diolog tam metni aklımda diil ama çocuk babası ilerlemiş yaşına rağmen maça çıkıcağı için onu aşağılıyo ve utandığını söylüyo rocky derki doğduğunda avuçlarımın içerisine anca sığıyordun büyüdün ve kendine ait bi hayatın olsun istedin büyürken değiştin ve başkalarının sen yapamassın demelerine izin verdin sen ben hiçkimse hiç bişey hayat kadar güçlü darbe vuramaz önemli olan kalkıp yeniden vurmak kazanmak böyle bişey

desperado'nun sevişme sahnesi
training day'in çatışma sahnesi
banliyo 13'ün kaçış sahnesi

bu dünyayı etkileyen film bana daha önce mükemmel gelmişti.

Ancak bu filmi çeviren adamlarin yaşamlarını neden barakalarda ve pislik içinde geçirmediklerini anlamiyorum.

Onlar bunu yapsaydı kesinlikle hayatla ilişkimi keserdim.

Cunku bende aynı seyleri dusundum.

Ama bana bu mukemmel dusunceleri sunan bir film trilyondolarlar kazandi.

Bu kapitalizmi kötüleyen film kapitalizmi kullanarak trilyon dolarlari indirdi.

Ne kadr ilginc değilmi. Etkileyici kışkırtıcı ve ilginc.

Bradd pitt ve edward nortunu inşaatlarda yaşarken görmek isterdik gerçekten.

Ama gerçekle sinema birbirini çok nadir zamanlarda tutacaktir. Cok nadir üstelik.

Bu sinemanın diğer holywood eserlerinden farkı oldugunu dusunurdum. Ama değil. Bu sadece bir ütopya idi ve ütopya olarak kalacaktir.

Aynen katılıyorum. Bir de otobüs sahnesinde Brad Pitt'in sağlam bir vücut fotosu görüp de "vücut geliştirme bir masturbasyondur" demesi yok mu... Sen nesin peki be adam?

Etkilenmek değilde, dikkat çekmek anlamında alırsak (etkilenmekten farklı yorumlar gelebilir çünkü) Babylon A.D. Filminde, Vin Diesel duştan çıktığında, belinde havlu varken korumaya çalıştığı kızla karşılıklı duruyorlardı. Ve dikkatimi çeken şey. Vin Diesel'in göğüsleri kızınkilerin en az 3 katıhyper_hyper_

bukadar yabancı filmleri yazdıkta hayati hamzaoğlunun ve özelliklede kadir inanırın kendisini aşarak oynadığı tatar ramazan 2 1.iside güzeldir tabi bu film vücuttaki testestoron oranını artırabilir özelliklede sürgündesi

Her sahnesini doyasıya izlediğim Filmler
Crank 1
Crank 2 High Voltage
Transporter 1-2-3
Rocky ve Rambo Serisi

300 spartalı'nın ateş geçitlerindeki ilk çarpışmasında kralın önden çıkışı. hiç aklımdan çıkmaz.
300_corliss_0313.jpg

Piyanist filimi beni en çok etkileyen filim olmuştur. Her sahnesinden son derece etkilendiğimi belirtmek isterim :)

Rocky 4'deki unutulmaz dövüş sahnesi.

Jason Statham abimizin sokakta bi hatunla yiyişmesi de çok iyiydi hangi film hatırlayamadım ama iyiydi yani :D

Hayat Güzeldir filminde son sahnede babanın ölüme giderken bile oynayarak gitmesi oğlunu güldürmeye çalışması beni guldururken aglatmıstı

Bide V for Vendetta da son sahne fikirlere kursun ıslemez lafı çok etkilemişti :)

benjamin button
truva
esaretin bedeli
9. bölge

bu filmlerin her dakikasi mütişti :)

Asla Pes etme filminde Jake Tyler'ın beat down'a gıtmeden arkadası max'ın arabasını almaya gıttıgınde hocasıyla olan konusması ve tam gıderken Kanye West'den Stronger sarkısının calmasıyla beraber tuylerımın dıken dıken olması ve ıcımın kıpır kıpır olması yanı o sahneyı defalarca ızlemısımdır.

jean claude van damme nin oynadıgı lejyoner filminin son sahnesinde tunuslu askerler bütün fransız lejyonunda ki askerleri öldürür ve son iki fransız askeri kalır. bunlardan biri yaralı bir askerdir digeri de van damme. van damme silahında ki son kurşunu işkence görüp ölmek istemeyen arkadaşına verir ve arkadaşı orda kendini vurarak öldürür. son asker olarak kalan van damme tunusluların kendisini eziyetle öldürücegini düşünürken tunus komutanı şunu söyler. bizler kahramanlara saygı duyarız ve sen cesur bir askersin bu yüzden seni öldürmeyecegiz ama gidecegin yerde ki insanlara söyle birdaha asla buraya gelmesinler. van damme savaşta kaybettigi arkadaşlarının onda kalan emanetlerini topraga gömüp düşmanlarının arasında yürümesiyle film biter.filmin müzigi de çok güzeldi.

dovus filmlerinde Kan sporu çocuktum ama çok etkilemişti
Mafya tarzı dramalarda Godfather 3 ve Once upon a time in America
SAvaş filmlerinde LAst Samuray
Türk yapımında Babam ve Oğlum
Hapishane dramıasında Blood in blood out tek geçerim oda baya bi etkilemişti

Yenilmez 1 - 2 - 3 Serisi

Mükemmel bir seriydi.Bi insanın inanılmaz acılar çektiği halde yinede özgürlük için dövüşebilmesi :)

Ip Man 1 - 2

Yine bir dövüş filmi :) Bruce Lee nin hocası Yip Man in hayatını anlatıyor.Kim izlediyse kesinlikle etkilenmiştir ..

Back
Yukarı