En güzel lor shake tarifleri

Leopara

Üye
Arkadaşlar yaptığınız lor shakeleri paylaşırsanız tadı en güzel olanı uygulamak istiyorum daha once lor shake yapmaya cok kalkıştim ama en sonunda lor'u çopte buldum

Loru antremanlarim iş yuzden gece oldugu icin spordan eve gelince 1 saat sonra yatiyorum spor sonrasi kaslari besliyemiyorum spor cikisi gainer + whey içiyorum bitek o.Uykusuzluktan antremanlarimda verimsiz geçmeye başladi oraasida ayri bi ayrinti

eğer kasyıkımını önlemek istiyorsan 1muz- yarım avakado- yağsız süt- limon suyu- yulaf ezmesi 200 gr- 100gr lorr
süper kas yıkımını engelleyici ...........

1.) Lor + ayran + = Ayran
2.) lor + domates + zeytinyağı + salatalık = çingene pilavı
3.) lor + bıldırcın yumrutası + tavuk yumurtası + çökelek + sucuk = protein manya ....

Çingenw pilavı çökelekle yapılıyo lorla güzel olcağını sanmıyorum

D.Ç.K.K ( dünya çingeneler konfederasyonu kurumu ) tarafından yapılan 15.17.15.145 sayılı açıklamanın f fıkrası gereği çok da tat farklı olmaz da denebilir miş ... bilimsel veriler ışığında bu sonuca varılmış

eğer tadı aynı olmazssa yerken zula la la zula la la bonzaaeee yada abe kaynana naptın bize şarkısını dinleyiniz :D

birileri bizi banlamadan önce son olarak söylemek istediğin bişi var mı kardeşim ... :D bu muhabbeten sonra direk konu kitlenir bizi de banlarlar .... hata bir de döverler gibi geldi :D

birileri bizi banlamadan önce son olarak söylemek istediğin bişi var mı kardeşim ... :D bu muhabbeten sonra direk konu kitlenir bizi de banlarlar .... hata bir de döverler gibi geldi :D
Çingeneler basarsa doverler hocam ama ban yicek bisey yok bence cokelek lor farki onemli konu

Back
Yukarı