En güzel salon

valla bence akademi spor salonu cardio gurubunda eksikte olsa oğuz hocayla sohbet etmek için bile üye olunabilecek biryer bence :))

Akademiye gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum belki giderim şuanda polat'a gidiyorum çok iyi alan küçük olmasına rağmen 10 numara

polat dediğin salon nerde tam olarak ben bilmiyorum orayı yaa bir çok salonada gittim sivasta
bu arada star bodynin de tavanı çökmüş hakan hocama çok geçmiş olsun.İyiki içerde çalışan kimseye birşey olmamış

polatın fiyatları ne durumda aylık ne kadar bir de seanlar bay bayan karşıkmış galiba :))

yok diyil ama karışık gibi arada inenler oluyor fiyatları biraz saçma öğrenci 45 normal 55 eğer koşu bandı istersen 70tl çok saçma bi olay bu :) ama ortam güzel

Akademide öğrenci 30 alet sınırlamasıda yok valla ne istersen kullan :D öğrenci olmayanlarıda 40 a yazıyorlar eğlence ortam da on numara gerçekten :D

hmm güzel hoca fln ortamı nasıl kalabalık durumu fln olmadı oraya gelirim arkadaşımda orta kick boksa gidiyor

hocasını sivastaki bütün hocalar tanır bilir ortamı çok güzel ağırlıklı olarak üniversite öğrencileri bayan seansı olmadığı içinde sabah 12den akşam 10 a kadar açık salon

en iyi salon

starbody salonunun tavanı çökünce az kalsın altında kalacaktım... Hakanın bir suçu yok olmayacak bir şey yaşadık hala inanamıyorum o alçılar düşerken çıkan uğultu hala kulaklarımda olacak oluyor.. İman etmişiz kaza ve kadere insanız her şey bizim için... Starbody güzel salon gidilecek salonlardan biri ben kazadan sonra bu kadar kısa sürede Hakanın salonu açacağını tahmin etmedim her halde belli süre mühürlerler diye düşündün o yüzden Sağlık spora yazıldım ora da güzel değişik alatler var ortam güzel bench_O

sağlık spor güzel büyük biyer ama ben fazla sevmemiştim orayı akademi sporda halin yukarısındaki konağın sol tarafında otobüs durağının çapraz arasında

Akademi sporun makinaları nasıl sağlık sporun makinalar kadar varmı..... spor yapılan yer nasıl havadar mı oksijen bolmu..... Salon sporu yapılan yerde içerinin havadar oksijenin bol olması çok önemli aksi halde kan zehirlenmesi yapabiliyormuş ben bazı spor salonlarını hiç sevmedim sağlıksız ortam var insanlar üst üste nem,ter kokusu inanılmaz bir ortam oluyor ne dersinizthums:

isim neydi sizin tanırım sizi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:46 ----------

Akademi sporun makinaları nasıl sağlık sporun makinalar kadar varmı..... spor yapılan yer nasıl havadar mı oksijen bolmu..... Salon sporu yapılan yerde içerinin havadar oksijenin bol olması çok önemli aksi halde kan zehirlenmesi yapabiliyormuş ben bazı spor salonlarını hiç sevmedim sağlıksız ortam var insanlar üst üste nem,ter kokusu inanılmaz bir ortam oluyor ne dersinizthums:
polat o konuda 100 üzerinden 0 puan alır oksijen olayı 0 yer küçük aletler az sağlığa göre bu yer için gelen kişi sayısı max. seviyede nefes alamaz hale geliyosunuz bi süre sonra

Ben kesinlikle Star Body diyorum Hakan hocanın yeri :)
Ortam çok güzel Ahmet hocanın yeri başka zaten :) 2 Katlı Makinalar çok güzel havadar. Bence Sivasta 1 Numara bench_O weightlifter bench_O

En sağlam 2 Salon söyleyeceğim gerisi hikaye bence... Çünkü Sivas'ta 4 Yıldır Bu işi profesyonel düzeyde yapmaya çalışıyorum...

POLAT SPOR ve SPORTECH !

Back
Yukarı