En iyi balık yağı hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ali28

Üye
Arkadaşlar en iyi balık yağı hangi ? Kullanan ve faydasını gören var mı ? Var ise hangi marka ve ne kadar ?

en iyi balık yağı krill diye bir balıkyağı markası. antarktika sularında yetişen balıklardan elde ediliyor diye duydum. ama pahalı oldugu için kullanamadım daha. :D

en iyisini bilmemde en önemlisi epa/dha ve % kaç omega 3 içerip içermediğine dikkat etmelisin ikisinin toplamı 500'ün üzerinde olması lazım carlson omega 3 iyisidir diye biliyorum fda onaylı balık jelatinli daha iyisi varmıdır bilmiyorum

Gnc triple omega da güzel. Bir kapsül 3000mg.

Çoğunluğu zaten morina karaciğerinden yapılıyor, aralarında en iyi diye bir şey yok. Seven Seas güvenilir markalar içinde nispeten uygun fiyatlı olanlarındandır.

Peki bu dediklerinizi kullandınız mı arkadaşlar ? Yani zihnen açıyor mu insanı, bir etkisini gördünüz mü ?

arkadaşlar başlık açmak istemedim 2 ürün var.
Dr. Quick’s Omega 3 Balık Yağı 1000 mg
TruNature Omega 3 Balık Yağı 250 Softgels
bu ürünleri kullanananız var mı acaba?
epa ve dha oranları yüksek ve ucuz olduğu için dikkatini çekti bir bilgisi olan varsa ya da kullanan varsa güvenilir mi söyleyebilir mi?

Epeydir solgar ürünlerini araştırıyorum.. solgar omega 3 950 için iyi yorumlar var. değerleride güzel. kullanmayı düşünüyorum..

Merhaba,

Ben üç aydır solgar'ın omega-3 700mg kullanıyorum. Oldukça iyi bir ürün çok sık balık tüketme fırsatım olmadığı için yararlı olduğunu düşünüyorum.

Türkiyede içerik olarak en sağlam ürün Solgar Omega-950 fiyatı sanırım 90 kapsül 72 tl idi

Selam dostlar.
Ben de bu konuda birşeyler paylaşmak istedim.
Bugün ben de eczaneden MarineCap Special aldım. MarineCap olarak bilinen Türk firmasının yoğunlaştırılmış özel formülüymüş.
EPA 380mg ve DHA 200mg ve toplamda minimum 720mg omega-3 ( %75 omega 3 yağ asidi ) içeriği bulunmakta.
Daha önce normal marinecap kullanmıştım, o da iyiydi. Eczacım bunu önerdi.
Fiyatı 37,5TL
Kullnaım sonrası görüşlerimi de ayrıca yazarım.
Saygılarımla.

krill balık yağı hiçbir işe yaramıyor diye düşünüyorum arkadaşlar normal balık yağı ile arasında bir fark oldugunu zannetmiyorum bosuna o kadar parayı vermeyin bence

Back
Yukarı