Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en iyi damar genişletici hangisidir tavsiye bekliyorum
cell tech te baya yüksek arginine ben şu an gh max kullanıyorum 4 tablet alıyorum içindeki arginine yüksek değil ama damarları şişiriyo ertesi gün damarlar yine normal ama yani kalıcı değil
cell tech te baya yüksek arginine ben şu an gh max kullanıyorum 4 tablet alıyorum içindeki arginine yüksek değil ama damarları şişiriyo ertesi gün damarlar yine normal ama yani kalıcı değil
Zaten kalıcı olması mümkün değil antrenman sırasında çalıştığın bölgeye daha fazla kan akışı olduğundan damarlar genişler antrenmandan sonra eski haline döner.
deneyimlerinizi açıklarsanız nedenlerini diğer arkadaşlarda fikir sahibi olur..ben üniversal nox3 kullandım bayağı farketti ağırlıklarda performansda artış oldu sabah aç karnına 3 antreman yarım saat önce 3 şeklinde ...arkadaşlar kalıcı damar genişlmesi için bayağı uzun süreli kullanmak gerekir 4-5 kutu gibi..
ben çok ciddi anlamda daha kalın damarlarım olsun istiyorum ama kalıcı olarak bunu sağlayabilecek ne var bilemiyorum..damar kalınlığının çok çok yüksek oranda genetik yapıyla ilgili olduğuna kanaat getirdim.özellikle dışarda fitness ile uğraşmadığı çok belli bir adamın kollarında ve özellikle el bileklerindeki damarları gördükten sonra..adamın damarları benimkilerin yanında su borusu gibi kalıyordu
valla hocam bsn no explode bende ishalden başka birşey yapmadı. yanlız weider muscle freak gerçekten çok bomba bir ürün. şu aralar araştırısan ucuza bulabilirsin belki. kolun otoban gibi olur
bsn bendede sadece karın ağrısı ve acil lavabo ihtiyacı getiriyor...performansa etksisi yok...bunda önce istemeyeretkte olsa hardline nox kullandım içinde 8000arginine var..damarlarımda bi gözükme belirti oluyordu...ama geçici
şuan c4 kullanıyorum sadece oralet tadı var ne damar ne kan akışı..ama antrenman bittikten sonra 3 antrenman daha yapabilcek gücüm var gibi
C4 zaten nox ürünü diye geçmiyo sanırım yani damar genişletme gibi etkisi yok performans artışı saglıyo dediginiz gibi bendede idman sonrası 3 idman daha yapıcak bi güç veriyo agırlık artışında vs.. Damar degilde performans ile ilgili ürün arayanlar kullanabilirler açıkcası önerebilirim