en iyi erkek parfümü hangisi

Bu konu her ne kadar kişiden kişiye farklılık göstersede,bana kalırsa tartışmaya kapalı bir konu "Armani Black Code" bırakın bu kokuyu sevmeyen kadını hangi ortama girdiysem mutlaka ismini soruyorlar.

Parfümleri ikiye ayırıyorum. Ny Bond Amber ve diğerleri
Ben Bond Amber kullanıyorum. Fiyatı şu an 1000-1500 tl arası ama tenime en uygun koku bu. Yapay bir gül ve amber kokusu baskın.

Herkes hugo boss diyor.212 ile calvin beyenen de çok
Onlar eskidi ama bizim için tabi. Sen eğer kullanmak istersen saygı duyarım. Ben 300 den fazla parfüm kullandım, ilk zamanları bende bunları kullandım, kötü diyemem ama benim top 10 umda yer almazlar. Ama sen beğenirsen o ayrı.
Benim kardeşim de hugo boss hayranıdır mesela. Sürekli onu kullanır ama hugo boss bir markadır ve onun birçok alt parfümü var. Hugo boss sport, Hugo Boss green matara vs.. gibi. Acaba hangisini kastediyorlar.
Amacın kızların yanında çok hoş kokayım dönüp parfümümü sorsunlar diyorsan invictus kullan. Ama piyasa parfümüdür, yani parfüm kalitesi bekleme. Herkes çok beğenir o kadar. Paco Rabbanne bu piyasa işin iyi biliyor, kabul etmek lazım :)

Onlar eskidi ama bizim için tabi. Sen eğer kullanmak istersen saygı duyarım. Ben 300 den fazla parfüm kullandım, ilk zamanları bende bunları kullandım, kötü diyemem ama benim top 10 umda yer almazlar. Ama sen beğenirsen o ayrı.
Benim kardeşim de hugo boss hayranıdır mesela. Sürekli onu kullanır ama hugo boss bir markadır ve onun birçok alt parfümü var. Hugo boss sport, Hugo Boss green matara vs.. gibi. Acaba hangisini kastediyorlar.
Amacın kızların yanında çok hoş koakyım dönüp parfümümü sorsunlar diyorsan invictus kullan. Ama piyasa parfümüdür, yani parfüm kalitesi bekleme. Herkes çok beğenir o kadar. Paco Rabbanne bu piyasa işin iyi biliyor, kabul etmek lazım :)
Amacın kızların yanında çok hoş koakyım dönüp parfümümü sorsunlar diyorsan invictus kullan. Ama piyasa parfümüdür, yani parfüm kalitesi bekleme. Herkes çok beğenir o kadar. Paco Rabbanne bu piyasa işin iyi biliyor, kabul etmek lazım :)
Azorro wanted nasil peki

Afrodizyak cok var diyorlar
Kadınlar beğeniyor gerçekten de. Ama bende çok beğeniyorum. Designer parfüm olmasına rağmen niche parfümlerin arasındadır bana göre[DOUBLEPOST=1541148085][/DOUBLEPOST]Yalnız bu parfümü alacaksan, batch koduna bakarak al. İlk çıktığı zamanlardakini al. Bazen yeni sürümlerde kokularla oynuyorlar. Özellikle FDA'nın (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin) bazı yasakları yüzünden kokular farklı çıkıyor sonraki sürümlerde.

Son düzenleme:
Selam beyler tam araştırdığım konu olunca yazmak istedim. Bende bugün şu parfümü aldım
dior-sauvage-edt-erkek-parfumu-en-iyi-kalici-guzel-erkek-parfumleri-listesi.jpg

Baya baya biraz para gömdüm ama efsane bir koku kesinlikle deneyin. Bu liste çok yardımcı oldu en iyi erkek parfümleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim.

Selam beyler tam araştırdığım konu olunca yazmak istedim. Bende bugün şu parfümü aldım
dior-sauvage-edt-erkek-parfumu-en-iyi-kalici-guzel-erkek-parfumleri-listesi.jpg

Baya baya biraz para gömdüm ama efsane bir koku kesinlikle deneyin. Bu liste çok yardımcı oldu en iyi erkek parfümleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim.
Evet güzel bir parfüm ancak çok fazla insan kullandığından bir özelliği kalmıyor herkese tanıdık geliyor

Back
Yukarı