En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
Beyler ben bcaa kreatin ve whey alicam. Onceden optimumun whey ve creatini kullandim. Creatini kullanmayi surekli unuttugum icin max duzenli 2hafta kulkandim o yuzden o supplement cop oldu benim icin. Wheyide spordan sonra kullandim simdi size 2 sorum olucak. Herkes farkli markalar oneriyor ama neyse sorayim

1) Simdi benim kendi capimda arastirmama gore bcaa olarak en iyi xtend ve olimp ve olimp 20 servis fazlasi olup aradaki fark 20tl falam oldugu icin olimp diye dusundum. Protein tozu olarak bitek optimumun whey goldunu kullandim o yuzden ne kullandam bilmiyorum ama sabahlari shakeimin icin atmayi dusunuuyorum bu shake te yulaf muz sut ceviz var ona vanilyali whey yakisir diye dusunuruyorum o yuzden vanilyali onerceginiz varsa olabilir. Creatin olarakta monohidrat oldugu surece hepsinin ayni oldugunu okudum bircok kez ama ayni gramda farkli fiyaylarda monohidratlar var aciklamalarinda kimisi bilmemne teknolojisiyle uretilmis falan diyor ama pek inanmadim o yuzden creatin konusundada kararsizim. Biraz pahali olduklari icin duzgun biseyler almak istiyorum isime yariycak cunku bitene kadar kullanicam o yuzden bana kullanmis denemis kisiler oneri yaparasa cok sevinirim.

2) 2. sorumda bizim cidden spor sonrasi protein tozuna mi ihtiyacimiz var yoksa potasyumami yoksa basit sekeremi biz ant bittigi az ne tuketmeliyiz ? Aslinda bunu arastirip bulabilirimde simdi sorayim dedim ayni zamanda bende arastiricam.

Cevap veren olursa tesekkur ederim.

Denetimi Avrupa ülkelerinde yapılan tüm ürünlerin içeriğine güvenebilirsiniz,eğer denetlemelerde besin tablosuyla kutu içeriği uyuşmazsa;fabrikanın en üst yöneticisinden en düşük rütbelisine kadar ağır cezalar alır.

Genel anlamıyla Türkiye pazarında en iyi marka weider diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var her ürün için en iyi marka ayrı ayrı değişecektir kanaatindeyim. Weider'in hemen hemen her ürünü kaliteli olsa da bazı ürün çeşitlerinde spesifik olarak başka marka ve o markanın ürünü daha iyi olabilir. Örneğin şu aralar Qnt Metapure izole proteini denemiştim bana oldukça kaliteli geliyor. Vitamin de Animal Pak üzerine tanınmaz, Toparlanma ürünleri arasında Sci Mx Recover Isolate ürünü en iyi gibi..

Genel anlamıyla Türkiye pazarında en iyi marka weider diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var her ürün için en iyi marka ayrı ayrı değişecektir kanaatindeyim. Weider'in hemen hemen her ürünü kaliteli olsa da bazı ürün çeşitlerinde spesifik olarak başka marka ve o markanın ürünü daha iyi olabilir. Örneğin şu aralar Qnt Metapure izole proteini denemiştim bana oldukça kaliteli geliyor. Vitamin de Animal Pak üzerine tanınmaz, Toparlanma ürünleri arasında Sci Mx Recover Isolate ürünü en iyi gibi..
neye göre weider fiyat performans açısından en kötü ürün weider öğrenci olup weider kullanan hiç görmedim

Amerika'n firmalarında içerik denetimleri sık olmadığından bazı firmalarda biyolojik değerleriyle oynandığını duymuştum.

Genel en iyiler arasında konuşulacaksa şuan kalite içerik ve hammadde konusunda WEİDER ve MULTIPOWER diyebilirim.
Şahsi bir görüş ifade edilecekse eğer; Scıtec Nutrition ve Isopure

Back
Yukarı