En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
usplabs, optimum, gaspari, universal, bsn, controlled labs

weider nasil birinci oda ilginc turkiyedeki weider hayranligi nerden geliyor?

ayrica kompleks amino acid tabletlerin yurtdisinda esamesi okunmazken turkiyede streoid gibi goruluyor o dahada ilginc

2 binlik 3 amino tableti ant. once ve 3 tablette antreamndan sonra atip a2 cm kolda genisleyecegini sananlar var canim ulkemde

arkadaşlar tabikide weider bu sporu ilk yapan ülke zaten almanya bu üründe almanyalı bilim adamları tarafından geliştirilmiş ve ürün fiyatı olarak en pahalısı o çünkü kaliteli ve çok iyi diğer markalara kötü demiyorum ama en iyisi weider katalogunada bakarsanız tüm aminolorunu koymus adamlar açıklamalı ve bodyci resimleri var en son sayfada hangi ürün başlangıç orta seviyeli professyonel o var diğer kataloglarda böyle bişey gördünüzmü universal iyi diyonuz küçücük katalogu ucuz bir ürün oda iyi ama weider kadar iyi olamaz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:55 ----------

atorex arkadaşımız demiş madem o kadar iyi bodybuilding sitesinde ndn en çok satan 50 suplement arasında değil bir kere 50 tane suplement markalarını bana gösteririmisin o kadar yok 20 yakın bir şeydir yada 20nin biraz üzeri ayrıca o site karma karışık girdim aradğım birşeyi bulamıyom ve weider markasını kullanmadan yorum yapmayalım

fiyat
ulaşım
güvenirlik
ürün çeşitliliği
ürün hakkında çeşitli veriler ve başarılar

Benim gördüğüm kadarıyla bu kriterler arasında hepsi içinde olan tek firma Hardline'den başkası değildir.

OLİMP markası hakkında bilgisi olan varmı,
almanyadan olimp amino 5500 getirtmeyi düşünüyodum...

weider

Weider mı? Madem o kadar iyi neden bodybuilding.com un en çok satan 50 supplementsıralamasına yıllardır giremiyor.
Bence kalite ve benzersiz olması nedeni ile universal. Animal paka benzeyen o kaliteye yakın başka br ürn varmı. Animal serisi komple çok abaşarılı bence.
Daha sonra MuscleTech.ve 3. sü ise kalite ve fiyat uyumu açısından Optimum.

ben 4 ay amerikada kaldir bir suru supplement magazasi gezdim ama hic bir tane weider urunu gormedim???? anlmadim sebebini.. hemde abd bayrakli bir urun... benim oyum BSN ye gitti.. cunku en cok memnun kaldigim urunler hep ondan cikti

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:19 ----------

1.muscletech
2.bsn
3.gaspari
bu üç markadan vazgeçmem

bana da 3 en iyi marka sorsalar bende ayni ucluyu soylerdim =))thums:

eco ya cevap
Amerikada şu an faal satış yapan 200 ün üstünde marka var. İstersen netrition.com a gir bir incele.
Bu spor Almanyada değil Amerikada başlamıştır muciti ve genel prensiğlerini belirleyen Joe weider ın da Amerikan olması bunu göstermiyor mu.
kataloğa bakarak marka yargılanmaz. Weider ürünlerinin Türkiyede neden tuttuğunu anlamak mümkün değil.
Wolkie 1912 ye katılmamak mümkün değil. Türkiyede bir hap hastalığı var. Herkes hap peşinde. Zaten Amerika ve türkiyedeki fiyatları incelersen amino asit ve creatin monohidrat ta çok büyük fiyat farklılıkları olduğunu görürsünüz. Bu iki ürün TR de çok gittiği için distribütörler bu iki ürünü fahiş fiyata satıyorlar.
Örneğin optimum nutrition 300 gr creatin: 10 tl amerika 50 tl türkiye

Weider marka zaten amerikada bulunması çok zor bir ürün ondan dolayı dediğin sitede satışı fazla değildir almanyanın hamburg ülkesinde üretilen bir üründür ayrıca bu sporu yayan kişi Joe Weider dir .

Joe Weider 1922 yılında doğdu, Kanada’nın Montreal şehrinde büyüdü. 12 yaşında iken 167 cm boyunda ve 52 kg ağırlığında olan Joe Weider, güreş sporuna meraklı idi ama antrenörler kilosuna ve boyuna bakarak başarılı olamayacağına karar vermişlerdi. Joe Weider her ne yaptı ise antrenörler tarafından geri çevrildi,ama umudunu hiç kaybetmedi. Bir gün bir gazete bayisinden kullanılmış iki adet dergi satın aldı, bu dergilerden ağırlık kaldırma konusunda ilham alan Joe Weider kendi yaptığı hurda dambıl setleri ile antreman yapmaya başladı.

Zayıf vücudu kilo almaya ve kasları yavaş yavaş gelişmeye başlamıştı. İki yıl sonra amatör olarak ilk yarışmasına katıldı ve kendi sıkletinde 32 kg kaldırarak birinci oldu. Joe Weider’ın bu başarısı ve vücudunun fiziksel olarak sürekli gelişmesi kendisine olan öz güvenini artırmıştı. Ağırlık kaldırma ile vücut geliştirme sporu konusunda çok daha fazla bilgi sahibi olması gerektiğini anlamıştı.

O tarihlerde yaşadığı toplumun büyük bir kısmı vücut geliştirme sporunu duymamıştı bile... Bu durum karşısında birşeyler yapmalı idi...
İnsanları bilgilendirmeli, vücut geliştirme sanatının inceliklerini öğretmeli, bu sporun insan sağlığına olan faydalarını anlatmalı ve mutlu bir hayatın bir parçası olduğunu kanıtlamalı idi.

1942 tarihinden bu güne kadar bir çok sporcu, antrenör ve bilim adamı yetiştirerek bu amacına ulaşan Joe Weider, 65 yıldan beri vücut geliştirme sporunda mükemmelliği elde etmiş üstün bir kişiliktir.

Bu başarıyı elde edinceye kadar yetiştirdiği her insana, antreman ile beslenme arasındaki karmaşık denklemin nasıl çözüleceğini en yeni bilimsel metodlara dayanarak öğretmiştir ve hepsine eşsiz bir klavuz olmuştur ve halen bu ünvanını korumaktadır.

Bunun yanında, vücut geliştirme sporu hakkında her zaman şüpheci ve ikna edilmesi oldukça zor olan tıp otoritelerine karşı vücut geliştirme sporunun yaşlanmayı geciktirmede önemli rol oynadığını bilimsel olarak kanıtlayarak ikna edici olmuştur. Dahası temelde ruh ile beden arasında bir ilişki olduğunu bulan psikologlar, Joe Weider’ ın “sağlıklı bir düşünce ve akıl yapısına sahip olmada vücut geliştirme sporu etkin bir faktördür” tezini artık bilimsel bir gerçek olarak kabul etmektedirler.

Joe Weider, farklı ve çok çeşitli spor salonlarında ve daha sonra kendisinin sahibi olduğu vücut geliştirme merkezlerinde 12 yıl süren detaylı ve sporcular üzerinde uygulamalı bilimsel çalışmalar yaparak vücut geliştiriciler
ve halterciler ile ilgili toplamda 30 adet teori ve antreman teknikleri içeren çağımızın en etkili vücut geliştirme antremanı sistemlerini geliştirmeyi başarmıştır. Dünya’ daki bütün ilgili otoritelerin onayladığı ve tavsiye ettiği Joe Weider’ ın Antreman Prensipleri vücut geliştirme sporunun temellerini oluşturmaktadır.

Birde Wolkie diye birini söylüyorsun pek duyulmamış bir isim ben şahsen hiç duymadım Mr.Olmpyada ondan Joe Weider yazıyor demi .

Bu arada Biras cazip diye optimum vb. ürün kullanıyorsunuz peki o ürünler yerine 2 -3 ay weider ürünü kullanıp sonucu yazsanız ?

Birde70 yıllık tecrübeye mi güvenirsin 20 -30 senelik tecrübeyemi ayrıca Joe Weider üstün kişiliktir

50den fazla ülkede milyonlarca hap toz hazır içeçe satmaktadır birde katalogla ilgili deildir diyorsun weider katalogu ile başka marka bir katalogu incelersen kalite farkını oradan görüceksin ve ayrıca diğer markalar nedense dünyanın en iyi markası diyemiyor weider markası avrupa ve a.b.d üretiliyor

Weider Diyorum Bilgi Verip Tartışmaya Bile Gerek Yok.Her Marka Bir Ürünü-Serisi İle Fark Yaratmaya Çalışıyor (Universial Animal,Optimum Gold Whey vb ..) Weider Her Ürününde En İyi Sonuc Garantisi Veren Tek Marka

birisi twinlab 'i eklemicek mi bu listeye :) moderatörlere sesleniyorum burdan.
Twinlab usa de weider ile yarışıyor kalite açısından...

gerçektende öyle....

Baltimore'dan türkiyeye selam kardesler...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:21 ----------

Arkadaşlar usa da 2009 da yapilan büyük anketin sonuçlari,

sadece whey bazinda markalar arasinda yapilmiştir.

1)muscletech
2)mrm metabolic
3)weider
4)twinlab
5)optimum

ufak bir dip not olarak görüyorum.saygilar.

weider ile optimum kafada gidebilir ama konuyu daha geniş kapsamlı düsünürsek
hangisine daha kolay ulaşabiliyorum ve kullanıp verim alabiliyorum dersem optimum
weider çok uçuyo fiyatlarda

weider fenomenisi devam ediyor hala. adamların kendi ülkesinde weider'in Esamesi okunmaz

bizim gibi 3. dünya ülkesinde dillere pelesenk olur.. weider, Muscletech e bayrağı devredeli çok oldu.

en iyi marka yoktur esaslında, en iyi ürünler vardır.. birisinin no ürünleri çok başarıldır, bir diğeri reklam yapıp glutamine ön plana çıkarır vs..

Son düzenleme:
optimumun türkiyede neden bu kadar büyütüldüğünü anlamıyorum. bu arada yurt dışından optimum getirten arkadaşlar varsa türkiyedeki ile yurt dışındaki optimum un aynı kalitede olmadığını bilirler

Bence hem fiyat olsun,hem ürüne ulaşmak olsun hemde üründeki etki olarak protein tozu olarak optimum en iyisi. vol kan optimumun yurt dışındaki ile burdakilerin aynı kalitede olmadığını söylemişsin öyle bişey yok :) sadece ambalajları farklı biraz çünkü paketleme işlemleri burda yapılıyor.Sonuçta içindeki toz aynı aşağıdaki linkte de bakarsanız birisi u.s.a için üretilen,diğeride europe için üretilen

http://img600.imageshack.us/i/14899617019222967327410.jpg/

Back
Yukarı