En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
Optimum tabii ki

Cytosport ya da BSN. Cytosport ve VPX'in "diğer" kategorisine sığdırılabilecek kadar önemsenmemiş olması şaşırtıcı. :)

Diğer seçeneği olsaydı veya seçeneklerde MHP olsaydı onu seçecektim ama Universal seçtim. Universal'ın kullandığım her ürününün faydasını gördüm.

arkadaşların söyledigi gibi Cytosport nerde mesela ? mhp ? vpx ? ben oyumu gaspariye verdim.muscletechle arasında kaldım aslında.amerikada yaşasaydık bu sıralama çok çok farklı olurdu ama malum türkiye şartları :). Gasparinin belirli ürünleri var kullansanız burdakilerin yüzüne bakmazsınız.neyse en azından animal serisi var ülkemizde. 2. oyum universal 3. oyum muscltech e

Cytosport nezdimde weider'dan daha iyidir.
lütfen bi açıp ürünlerine bakın.Monster serisi mükemmeldir.içerikleri muhteşem fiyatlarıda öyle fakat içerik-fiyat kıyaslaması yapılırsa gerçekten çok ucuz ve etkili bir ürüne benziyor.havalar iyice soğumaya başladığında monster mass+monster pump kullanıcam ve umarım güzel gelişmeler katedicem.

Son düzenleme:
weider bu ısın basındakı adamdır ama urunlerı artık o kadar cok tutulmuyor ve gereksız pahalı ancak bu anket bence cok sacma olmus dymatizenın 9 oy alıp gnc nın 45 alması tam bır komedı :d dymatıze de sadece ıso 100 yeter gerısı bos yanı :D gnc ölumsuzlugun formulunu buldum dese alıp kullanan adam ölur be :D

weider bu ısın basındakı adamdır ama urunlerı artık o kadar cok tutulmuyor ve gereksız pahalı ancak bu anket bence cok sacma olmus dymatizenın 9 oy alıp gnc nın 45 alması tam bır komedı :d dymatıze de sadece ıso 100 yeter gerısı bos yanı :D gnc ölumsuzlugun formulunu buldum dese alıp kullanan adam ölur be :D
bunun sebebi sanırım dymatize ın Türkiye pazarında pek tanınmaması, şu an bu sporda Türkiye nin ağırlık olarak amatör sporcu kitlesine sahip olması ve on, gnc,universal gibi markaların genel olarak bilinmesi olabilir..
kktc supplementlerin su gibi gittiği bir yerde musletech,weider le birlikte alınırken indirim yapılmadan satılan yapılsa bile çok cüzi miktarlarda ikramlarla alabileceğiniz markalardandır dymatize..
iso 100 de gerçekten etkili..
ama genel olarak musletech dedim:) hem ürün çeşitliliği hem ürünlerinde yarattığı başarı standardı açısından..

muscletech hydroxycut elıteden sonra bu markaya tövbe etmıstım abı ama dun halo yu gösterdın ya cıdden denenebıleck bır urun yanı ıcerıgı cok zengın ne ararsan var :) bır denemek lazım:) mesela benım kısısel görusumdur ne unıversal nede gnc solgar su bu almam yanı sevmıom o markaları :D kıbrıstada bır unıversal ve optımum hayranlıgı var ama abı genel olarak :D

muscletech hydroxycut elıteden sonra bu markaya tövbe etmıstım abı ama dun halo yu gösterdın ya cıdden denenebıleck bır urun yanı ıcerıgı cok zengın ne ararsan var :) bır denemek lazım:) mesela benım kısısel görusumdur ne unıversal nede gnc solgar su bu almam yanı sevmıom o markaları :D kıbrıstada bır unıversal ve optımum hayranlıgı var ama abı genel olarak :D

muscletech in genelde göz boyamaya yönelik ürünleri geliyor BİZİM ÜLKEMİZE
halo ve hydroxycut bunlara örnek verilir.içeriği zayıf ürünler geliyor.amerikada bunların tam tersi resmen anabolizan muamelesi görüyor :)

aslında urunlerı yurt dısından getırıp usa versıyon satan kısıler war ınternette onlardan almak lazım :D

parası degıl cok parası olması lazım ya guc yetmez onu abd den getırtmeye :( aylık supplement gıderım 700 tl ye dayandı abd den getırılen urunlerden alsam tr de kı özel satıcılardan 900-1000 tl yı buucak senede bır araba parası eder :D

Back
Yukarı