En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
Son düzenleme:
bence en iyi ürün üniversal tek geçerim ultimate in whey ve cla sı süper weiderın cfm harika ama wieder çok pahalı o paraya daha iyi seyler alınabilir.

parası degıl cok parası olması lazım ya guc yetmez onu abd den getırtmeye :( aylık supplement gıderım 700 tl ye dayandı abd den getırılen urunlerden alsam tr de kı özel satıcılardan 900-1000 tl yı buucak senede bır araba parası eder :D

700 Lira Supplement iyide hocam umarım bu işi profesyonel anlamda yapıyorsundur aksi takdirde zararı olacağını düşünüyorum.Sadece ON Whey + GH max kullanıyorum buna rağmen acaba diyorum ilerde bir sıkıntı çıkar mı ? İstediği kadar peynir altı suyu tozu olsun istedikleri kadar dünyaca ünlü markalar olsun işlem görmüşler ha onlarsızda yapamıyoruz orası apayrı bir konu.

Optımumun Ezici bir üstünlüğü varda turkıyede satılan optımumlar ne derece buna giriyo o tartısılır.

Optimum orjinal optimumsa marsta bile aynı içeriğe sahiptir. (bu weider vs dede geçerlidir marka fanatizmi yapmıyorum ama ON çok başarılı.)

Yabancı ülkelerde Weider markasının adı bile geçmiyor, ama bence bunun sebebi hepsinin babası olan bu markaya karşı bir direniş olduğunu hissediyorum. Ben 18-19 yaşlarındayken; ki savaş yılları:); Weider ve Universal vardı. Diğerleri hep sonradan geldi. Siz ne düşünüyorsunuz. Mesela biraz önce "best bodybuilding nutrition brands" diye aratarak yaklaşık 50-60 sayfa açtım, Weider'ın "W"'si yok. Başka anlam veremedim.

Bırakın markayı en çok satan 50 ürün listesinde Weider'ın ürünü yok. Pahalı diye mi acaba.

Son düzenleme:
700 Lira Supplement iyide hocam umarım bu işi profesyonel anlamda yapıyorsundur aksi takdirde zararı olacağını düşünüyorum.Sadece ON Whey + GH max kullanıyorum buna rağmen acaba diyorum ilerde bir sıkıntı çıkar mı ? İstediği kadar peynir altı suyu tozu olsun istedikleri kadar dünyaca ünlü markalar olsun işlem görmüşler ha onlarsızda yapamıyoruz orası apayrı bir konu.

Optimum orjinal optimumsa marsta bile aynı içeriğe sahiptir. (bu weider vs dede geçerlidir marka fanatizmi yapmıyorum ama ON çok başarılı.)

geçtim supplementleri biz ne işlenmiş ürünler kullanıyoruz bu haytta pufff. işlenmiş, ileride zarar çıkartabilir dediğimiz takviyenin içine dolurduğumuz üzerinde %100 doğal yazan süt ne kadar masum? diğer içecekleri ve atıştırmalık ürünleri söylemiyorum bile. ayrıca püfür püfür sigara içen bir adam bana ne dese iyidir? 'ya siz kimyasal kullanıyosunuz, bunlar kanser yapıyor'.

Su aralar maddı durumdan dolayı gasparı ve hardlıne markalarını kullanıyorum ama tercıhım weıder

Yediğin büsküvi vs. işlem görmüyormu

Weider'ın ürünleri bana göre gerçekten kaliteli kullandığım zaman tabi genetik herkeste aynı değil ben verim almıştım.Ama şuan kullandığım Ultimate nutrition fiyat olarak uygun olmasının yanında hem lezzet olarak hemde verim olarak artı sağlıyor.

weider ürünlerinden memnunum birde dymatize ürünlerinden ama şu universal ürünlerden pek memnun kalmamıştım açıkçası weiderin fiyatı yüksek ama bence etkisine göre fiyatıda uygun birde aslında kesin şu marka iyi yada şu marka kötü dememek lazım sizde işe yarayan ürün başkasında işe yaramayabilir çünkü

Back
Yukarı