En kötü tadlı, kullanımı zor ve kalitesiz supplement?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 980
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

980

Yeni Üye
Ne bileyim karışmayan, çalkalama bardağının kenarlarına zamk gibi yapışan, tadı kusmuk gibi... vs vs.

olarak nitelendirebileceğiniz bir supplement kullandınız mı? Neydi? Neler hissettiniz?

cool.jpg
Ultimate: IsoCool Elmalı: Sütle karıştırıp içerken içimden öğürmek geliyordu.
images
Powerman Protein tozu:
Heryere yapışırdı. Hiç çözülmezdi.
yhst-69386504854531_2033_21015055
All The Whey CEE:
Tadı iğrençti ve hiçbir meyve suyu tadını iyileştiremiyordu. 1 kilo Kutuyu tamamen attım.

gaspari size on tad olarak çok kötü etki olarak bişey diyemem ama.... grape blastı benim kullandıgımın aroması ..bu ürünü kullanacaklar varsa grape blasttan başka aroma tercih etsin

tad olayı kişiden kişiye değişebilir bir gerçek olmasına rağmen VPX No shotgun kullandım 1 sene önce tadı inanın berbattı..aroması yoktu..
ama sarınım artık aromalı satıyorlar..

şu an da kulladığım protein tozu %80 whey ve egg protein gerçekden suyla içilmesi imkansız. sütlede olsa kesinlikle tatlandırıcı şart 1 kaşık pekmez vs. yarı süt, yarı su ile gidiyor. optimumu bırakdım birazda kalitesiz ürün deneyeceğim dedim. kilosu 35 e bir çok arkadaşımızında bildiği %80 whey 3 kg ve 3 kg de yumurta akı proteini aldım ve iyi verim aldım diyebilirim.hazırlaması zahmetli tadı iğrenç fakat her güzelin bir kusuru vardır.optimum gibi shake e koyup direk 1 dakikaya hazırlanmasada ben beğendim.şunu söylemedende geçemeyeceğim votkayı sek içmek bu proteini içmekden daha kolay:S

weider amino liquid ööö bööö berbat ya yoğun çeşnili aşırı tuzlu bişey da ne diyim anabolic halo çok kötüydü bana göre ama portakallısı güzelmiş bide ben onu sütle denemiştim 2 gün kokusu geldi buram buram cahillik işte :)

Evet Halo nun portakallisi cok guzel. Truemass den sonra aldigim Hardline soy pro karamelliyi kesinlikle su ile tek basina icemedim. Bebek mamasi gibi kusasim geliyor. Sut+nesquik ya da sut+findikli 2 si birarada kahve eklersem Soy pro ancak bogazimdan geciyordu.

akekilli hardline soy pro kullanmayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi ayrıca içeriğide hiç fena değil tavsiye edermisin yarar gördünmü?

benim için tadı önemli değil çamurda 100 gr da 90 gr protein var deseler yerim zaten çekirge ve karınca yiyom tadına bakmadan proteini bol iyi verim de aldım

benim için tadı önemli değil çamurda 100 gr da 90 gr protein var deseler yerim zaten çekirge ve karınca yiyom tadına bakmadan proteini bol iyi verim de aldım

Sorması ayıp neden yiyorsun arkadaşım çekirge ve karıncaları?

karınca ve çekirgede yüksek derecede protein var ama gaz sorunu yaşatabilir :D
karınca yumurtasıda çok besleyicidir gerçekten ve bedava:D

Back
Yukarı