En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
ya açıkçası arkadaşlar arnolddan öncede sonradaçok iyi vücutçular oldu hali hazırdada süper vücutçular var ama hiçbiri ne arnoldun popilaritesine nede karizmasına erişebildi bu adam tüm dünyada vg tavan yaptırdı belkide bi çok genç 77 milletten genç bu adam sayesinde eline danbıl bar aldı bu forumda okudum çok ünlü bi vücutçuya arnold hakkında ne düşündüğünü soruyorlar tek cevap arnold daima 1 numara olacaktır

hiçbirini sevmesemde bu sporcuların içinde en başta arnold gelir. arnold un iri vucudu sayesinde filmlerde oynadıgını biliyoruz. berbat oyunculuĞUNA ragmen hala insanların örnek aldıgı iyi vucutcu işte.

Listede yok o benim komşum ve değerli abim beni çalıştıran yetiştiren kendisi 17 yıldır bu işi yapıyor ama kondisyon ile beraber yapıyor.Yani foto görüp 17 yıl için az derseniz o hedefine çoktan ulaştı.Bende ona özenip başladım ufak yaşımda onun gibide olurum ileride inşallah.

sitedeki proflar ve acemiler genelde aşırı kütlenin hakim oldğu yeni b.b. eğiliminden yana. kısacası bu aralar fazla kaslı olmak popüler. ancak ben b.b.ın daha az teknik ve supplement kullanıldıgı dönemlere hayranım. belki kas kütlesi açısından dudak uçurtan şampiyonlar yoktu ama estetik hat safhadaydı 80 ve öncesinde.

benım adamın ise Frank ZANE. estetik açısından tek geçerim

Eklentiler

• med_1208356458-zane_vacuum.jpg
    med_1208356458-zane_vacuum.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 469
  • 502551270_c2d295a7ea.jpg
    502551270_c2d295a7ea.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 462
  • frank-zane.jpg
    frank-zane.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 524
  • Zane12.jpg
    Zane12.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 492
  • frank-zane-fotograflari.jpg
    frank-zane-fotograflari.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 505
  • aouhkx.jpg
    aouhkx.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 484
  • frank-zane-3.jpg
    frank-zane-3.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 482
1. Mike Mentzer..
Üstadın bu pozuna hastayım..

2. Sergio Oliva

3. Shawn Ray

İlk 3 bu şekilde. Onun dışında Paul Dillet'in omuzlarına, Frank McGrath'ın bicepslerine, Tuluğ Topa'nın önkollarına, Johnnie Jackson'un göğüslerine, Dorian Yates'in sırtına, Jay'in bacaklarına ve Ronnie'nin göbeğine hastayım :D

Kariyerine , başarılarına ve hayatına bakacak olursak Arnold hem BB ci kimliğiyle hemde sosyal hayatı ve aktiviteleriyle her zaman bir numara bana göre . Ama kişiliğe gelirsek Markus Ruhl gerçektende çok iyi biri . Gerek tavır ve davranışlarıyla gerek mütevazılıgı ve agır başlılıgıyla halkın içinden bir adam :)

ilk başta vg kralı arnold schwarzenegger sonra slyvester stallone ardından jean claude van damme diyebilirim :D

kimnedersedesin Arnold Schwarzenegger vg sporuna en çok olumlu katkıda bulunmuş yayılmasını sağlamış sporcudur iri fiziğine rağmen göze hoş görünen bir vücudu var
bu gün bu spor türü bu kadar yayılmışsa Arnoldun sayesindedir bazı arkadaşlar işin içine siyaseti katmış burası siyaset sitesi değil bir spor sitesi vede vg sporunda Arnoldun başarıları inkar edilemez tabiki oyuncuda olması dolayısıyla o diğerlerinden daha fazla popüler oldu ben oyunculuğunuda beğenirim aksiyonda başarılıydı hatta diğer aksiyon oyuncularından farkı komedidede başarılı bir performans sergilemesiydi diğer bodycilerden Franco Columbu Frank Zane Dorian Yates şimdilerde favorim Jay Cutlerdir

Back
Yukarı