En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Arnold bu sporu uluslarası yapan adam ama sınırları blirleyen bence ronnie coleman oldu...

Ronnie dahil, Ronnie'ye kadar hep kazananların kilosu arttı. Ronnie'den sonra tekrar düşüşe geçti, bunda Ronnie'nin 175 cm'lik boyda olan genel çoğunluğa karşın 180 cm boyunda olmasının bu durumun oluşmasının sebebi olsa gerek sanırım. Definasyondan 135 kilo ile çıkıp Mr.Olympia olmak... Lee Haney ile birlikte bu ünvanı en çok kazanan iki kişiden biri olmak... 135 kiloyu geçip Mr.Olympia olan elbet ilerde olacaktır da şuanda böyle bir aday var mı? Ben bilmiyorum. Aynen şuanda sınırlar Ronnie'de... En estetik olan Mr.Olympia ünvanı sahibi ise kilosu boyuna en yakın kişi Frank Zane elbette...

Branch Warren ..
Metroflex teki o hardcore idmanları kaç kere izledim sayısını unuttum...

sırasıyla ınecek olursak başta arnold daha sonra dennis sergovsky, stefan havlik- anthony presciano

özellikle stefan havlikin mide idmanını youtubedan bulup izlemenizi tavsiye ederim..

Aslında nasser el sonbaty de çok iyi omuzları markus kadar iyi hatta daha da iyi boyun kası ile trapez şuana kadar gördüğüm kadarıyla diğer prolara göre çok iyi kilosu olarak yarışma kilosu ronnieden 20 kilo falan daha fazla dorian yates dende 40 kilo daha fazla bulk haliyle 170 kilo adam bence en büyük vg cilerden karın kaslarıda malumunuz mükemmel keşke sırı sulu olduğu için doriana karşı elenmeseydi çünkü adam çok sağlam

phil heath tabiki de :D

şimdi çok bodyci tanıdığımdan forum sayesinde birde antreman videolarını seyrettiğimden doğru dürüst bir liste oluşturayım
1 Arnold Schwarzenegger
2 Frank Zane
3 Jay Cutler
4 Ronnie Coleman
5 Mike Katz
6 Franco Columbu
7 Sergio Oliva
8 Serge Nubret
9 Markus Rühl
10 Stefan Havlik
bayanlardan
1 Dana Linn Baıley
2 Nicole Wilkins Lee

flex wheeler tek gecerim bence vucudu hepsine 10 basar hacim ve estetik bir arada. daha sonra phil heath ve dorian yates.Frank zane fitness ci bence body ci deil hele ki gunumuz body building te

Son düzenleme:
en sevdiğim bodyci forumumuzdaki Ayaz isimli kullanıcı :)

Arnold'un yeri ayrı ama günümüzde

1-Frank Mcgrath
2-Phil Jackson
3-Johnnie Jackson

Back
Yukarı