En sevmediğiniz hareket/alet ? :)

Buchdich

Üye
Hemen hemen bu işle uğraşan herkesin başına bela olan bir iki hareket vardır ki yapmayı hiç istemez ve sıra ona gelince atlamak ister. Ben de siz forumcularınkini merak ettim :)
Benimkini söyliyim :
Kesinlikle ve kesinlikle göğüs sıkıştırma hareketidir.Göğüsümün zayıflıyığından o hareketi bir türlü yapamam ve yapınca salonda rezil olurum.:D
Ha bir de lateral raise yaparken omuzuma bıçak saplıyorlar sanki hiç sevmem :D

Eskiden çok sevdiğim hareket olan squat artık sıkıcı geliyor çünkü bacaklar artık çok kalın oldu ve fazla tekrar yapmak durumunda kaldım squatta o yüzden de yaparken sıkılıyorum :) ve tabikide barfiks :D 96 kiloyu kaldırmak kolay olmuyo :D

Çok ilginç gelicek ama Pullover dan nefret ediyorum ya bench presste bu kadar zorlanmıyorum desem yeridir. Yanlışta yapıyorum gibi gelmiyor ama beynim patlıcak gibi oluyo çok basınç hissediyorum , terliyorum :D

Birde barfiks , bende 86 kiloyum nizami tekrarlar çıkarmak tam bir ölüm :D

Ama bu 2 hareketin sadece kas gelişimi açısından değil , kemik gelişimi vb. açısındanda iyi olduğu için her zaman yapmaya çalışıyorum.

göğüs ve bacak günlerinde salona giden yol bitmiyor. çünkü diğer bölgeler geride kaldı.

Hemen hemen bu işle uğraşan herkesin başına bela olan bir iki hareket vardır ki yapmayı hiç istemez ve sıra ona gelince atlamak ister. Ben de siz forumcularınkini merak ettim :)
Benimkini söyliyim :
Kesinlikle ve kesinlikle göğüs sıkıştırma hareketidir.Göğüsümün zayıflıyığından o hareketi bir türlü yapamam ve yapınca salonda rezil olurum.:D
Ha bir de lateral raise yaparken omuzuma bıçak saplıyorlar sanki hiç sevmem :D

lateral raisede nasıl o kadar ağrı hissediyorsun bende mi hata var en nizami şekilde yapıyorum hemde :)

göğüs ve bacak günlerinde salona giden yol bitmiyor. çünkü diğer bölgeler geride kaldı.

lateral raisede nasıl o kadar ağrı hissediyorsun bende mi hata var en nizami şekilde yapıyorum hemde :)
Omuz liflerim yok denecek kadar az hic altyapim yok yaparken canimi baya yakiyor :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Deadlift hareketini cok sevsemde hicbir programima koymuyorum.nedeni 2 defa yaptigim ve 2 sinde de sakatlandigim harekettir. Bel Fıtığı başlangıcı oldugu icin korumam gerekli .

Walking lange hareketi.
Yaparken sol kasık adelemi sakatladım.
Ağırlık artırmaya çalıştığım da peşinden sakatlık geldi.
Riskli bulduğum için artık yapmıyorum.

Back
Yukarı