En "Sevmediğiniz" Vücut Geliştirmeci

seytantuyu

Özel Üye
Mutlaka hayran olduğunuz bir VG ci vardır.

Peki ya sevmediğiniz var mı?

Mesela ben Greg Valentino'yu aşırı Synthol kullanımından dolayı. pek sevmem.

Siz de en sevmediğiniz Vücut Geliştirmeciyi nedeniyle birlikte belirtebilirsiniz.

Andreas Münzer.

Ronnie Coleman. tipsiz :)

ben noy vg ci sayılır mı bilmiyorum ama adam 10 tane baklavası olduğunu iddia ediyor anatomik olarak zaten 8 değil midir karın kasları?onun için pek sevmem kendisini birde ronnie coleman o kadar büyük göbekli yarışmacı az görülür tabi bu 2 kişiyi sevmesemde emeklerine saygım sonsuzdur.

Rob Baıley profesyonel bodyci değil sanırım ama bende sevmem çünkü Dana Linn hanımla evli :)

Zaten kendisi de " i am not body builder" diyerek ne olduğunu söylüyor zaten.

Benim en sevmediğim vücutçu Mario Balotelli ;)

Kai Greene'i de sevmem kendisi acaip acaip çıplak pozlar vermiştir.Ne olursan ol ama, özel hayatını neden insanlara gösterirsin ki ? Bahsettiğim fotoları malesef paylaşamayacağım çünkü forum kurallarına aykırı.

Arnold'u da narsistik tavırları ve cinsel taciz suçlamaları yüzünden onaylamam.

Kimse sakın çıkıp ta bana '' Sen kimsin ki Arnold'a laf atıyorsun falan demesin,vücuduna laf etmedim ki karakterinden bahsettim aynı şekilde Kai için de geçerli bu.'' :)

Ki bu yönlerini bilmediğim zaman çocukluğumdan beri filmlerini çok severek izlerdim Arnold'un.Terminator olsun,Anaokulu Polisi olsun,Av 1 olsun...Ama bu davranışları yüzünden kendinden soğudum.Keşke yapmasaymış bunları...

Markus Rühl ü hem vücut olarakk hemde şu iğrençlik videolarından dolayı hiç sevmiyorum haricinde Dexter Jackson ın ince bıyık fotoğraflarınada kıl olmuyorum diyemem :D

Markus Rühl ü hem vücut olarakk hemde şu iğrençlik videolarından dolayı hiç sevmiyorum haricinde Dexter Jackson ın ince bıyık fotoğraflarınada kıl olmuyorum diyemem :D
Aynen Markus Ruhl bencede çok kötü ama Dexter'a haksızlık etmişsin şu estetiklik kimde var yahu

732_dex.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı