En "Sevmediğiniz" Vücut Geliştirmeci

Arnold'u da narsistik tavırları ve cinsel taciz suçlamaları yüzünden onaylamam.

Kimse sakın çıkıp ta bana '' Sen kimsin ki Arnold'a laf atıyorsun falan demesin,vücuduna laf etmedim ki karakterinden bahsettim aynı şekilde Kai için de geçerli bu.'' :)

Ki bu yönlerini bilmediğim zaman çocukluğumdan beri filmlerini çok severek izlerdim Arnold'un.Terminator olsun,Anaokulu Polisi olsun,Av 1 olsun...Ama bu davranışları yüzünden kendinden soğudum.Keşke yapmasaymış bunları...

Arnold'un Türkler ve Türkiye hakkındaki düşüncelerini biraz araştırırsan,eminim daha çok nefret edersin :)

Hepsine okey de şu Body Buildign sporunu eşcinsel anlamda yorumlayanlar diğer bir tabirle gay body building cileri hiç sevmiyorum..

Kalan herkese okey..

i5893713_527991-306690579405866-1572872217-n-jpg

Hepsine okey de şu Body Buildign sporunu eşcinsel anlamda yorumlayanlar diğer bir tabirle gay body building cileri hiç sevmiyorum..

Kalan herkese okey..

i5893713_527991-306690579405866-1572872217-n-jpg

Erkek adamın erkek sevgilisi olur canım :p:p

Doğru 0 potansiyal:)

dergiler icin cekilen fotografi koyarak neyi kanitlamaya calistin? sahnedeki resimlerini koysaydin ya baska bodycilerle yanyana iken.. prolarin icinde en kücük kollara sahip, sirtina dikkat ettiysen sirt diye birsey yok adamda :) sadece bacak ve gögüs var he birde poposu var zaten poposunun kurulugundan ilk 3 sokuyorlarmis hep :D

al ben koyayim sen koymamissin madem;

sdsdsd.jpg

ck3f12481300658839.jpg

ilk resimde zaten kollarinin ne kadar kücük oldugu belli fakat roelly ile yanyana resminide koydumki iyice anla diye...

Branch%2BWarren%2BArnold%2BClassic%2BPrejudging%2BPhotos%2B(2).jpg

buda onun meshur sirti... arnold classics te dennis wolfun 2 kere hakki yendi bu adam yüzünden..

Son düzenleme:
dergiler icin cekilen fotografi koyarak neyi kanitlamaya calistin? sahnedeki resimlerini koysaydin ya baska bodycilerle yanyana iken.. prolarin icinde en kücük kollara sahip, sirtina dikkat ettiysen sirt diye birsey yok adamda :) sadece bacak ve gögüs var he birde poposu var zaten poposunun kurulugundan ilk 3 sokuyorlarmis hep :D

al ben koyayim sen koymamissin madem;

sdsdsd.jpg

ck3f12481300658839.jpg

ilk resimde zaten kollarinin ne kadar kücük oldugu belli fakat roelly ile yanyana resminide koydumki iyice anla diye...

Branch%2BWarren%2BArnold%2BClassic%2BPrejudging%2BPhotos%2B(2).jpg

buda onun meshur sirti... arnold classics te dennis wolfun 2 kere hakki yendi bu adam yüzünden..
Asıl sen bu fotoğrafları koyarak neyi kanıtlamaya çalıştın?Sen demişsinki adamda 0 potansiyel bende aksini ispatlayacak şekilde resim koymuşum olay bu.Tekrar buraya aksini ispatlayacak şekilde resim koymakla uğraşamam kusura bakma.Madem hakkı yeniyor katılmasın birader kimseyi zorla sokmuyorlar bildiğim kadarıyla:)

iyide koydugun fotograf dergiler icin cekilmis üstünde büyük ihtimalde oynanmistir.. üstünde oynanmis fotoyla neyi ispatlayacaksin :) türkiyede kimsenin vücuttan anlamadigi belli yabanci forumlara girin branchle herkes alay ediyor niye alay ediyorlar, cünkü böyle bir vücutla bu adami sürekli ilk 3 e soktuklari icin..

Arkadaslar iyi guzel diyosunuzda Greg valentino bir bodybuilder deilki zaten gerizekali aptal heriifn teki kol olcusunun yarisi synthol herseyi gecdim böyle estetik yoksunu bi adam zaten vucut gelistirmeci olamaz

kullandığın kelimelere dikkat edip , emeğe saygı göstermeyi öğrenmelisin.

Arkadaslar iyi guzel diyosunuzda Greg valentino bir bodybuilder deilki zaten gerizekali aptal heriifn teki kol olcusunun yarisi synthol herseyi gecdim böyle estetik yoksunu bi adam zaten vucut gelistirmeci olamaz

Katılıyorum ;)

Greg Valentino sanırım hiç yarışmalarda yer almadı eskiden o yüzden onun dışında yarışmalarda yer almış artık nefret değilde sevmediğim Markus Ruhl derim

ben zack khan'ı pek sevmem hareketleriyle tam bir psikopat tavır sergiliyor :)

he bir de kai greene garip biri :D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=PDGuc928udg&feature=related[/YOUTUBE]

(2010 NPC den)

Son düzenleme:

Greg Valentino bir vücut geliştirmecidir. Eski fotoğraflarına bak Greg Valentino'nun. Gençliğinde mükemmel vücudu varmış. Tipi de düzgünmüş baya. The Man whose arms explosed belgeselinde söylemişti galiba boyunun kısa olması sebebiyle (1.67 sanırsam) iyice komplekse girmiş, o vücutta yetmemiş artık. O yüzden synthol'e bulaşmış. Gerçi sonra aptallık ettiğini kendi de kabul etti. Ama sonuç olarak amacına ulaşmış maksadı dikkat çekmek, çekmiştir de bayaa. Gerçi eski vücuduyla da çekerdi hayli hayli ama yetmemiş demek ki daha fazlasını istemiş.

kesinlikle kai green..
olayı nedir ruh hali nasıldır çözebilmiş değilim.
internette videolarını araştırıp izleyen çözen olursa beni de aydınlatsın çıplak pozlarını da geçtim de özellikle karpuzla portakalla yaptıklarının hangi ruh haliyle ne amaçla yapıldığı.
bilmeyen varsa araştırsın ne demek istediğimi anlıycaktır:)

Back
Yukarı