Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ligh ton balıgının saman gibi olan tadından sikayet mi ediyorsunuz sunu deneyin: mısır konsevesi alın ikisini karıstırın ama mısır daha az olsun tat ve dardenelin bazı mısırlarının suyu alınmıs oluyor daha kolay yemesi oluyor.
mali sorunun olmasa bile protein alımını tek kaynaktan almamaya çalışmalısın..
çünkü her besinin içerdiği aminoasit profili farklı ve kiminde fazla olan değer diğerinde az olabiliyor..
bu nedenle bol çeşit tüketirsen vücudun ihtiyacı olan ve bazen tek bir besinde bulunamayan besin öğelerini de almış olursun..
tamam hazırlamasaı ve yemesi kolay oluyor ama bir süre sonra pahalı gelmeye başlıyor.ayrıcada ne kadar süzülürse süzülsün çok yağlı geliyor.tavuk göğsünü tercih ediyorum.onun haricinde dardanelin poşette satılan ton balığı hoşuma gitmişti.160 gr lık pakette zeytinyağlı.diğerlerinde ayçicek yağı oluyor.pınar light yemişti bir arada.o da fena değil
arkadaslar gecen cumartesı gunu carrefour da 2*160gr dardanel parcalı normal ton balıgı 4.99tl ydı a bıde guzel yanı bır paket alana bır paket bedava yanı tanesı 1.25 e gelıyor valla ben 20 paket aldım bence kacırmayın
abicim olmazsa olmaz besinlerden birtanesi gunde mutlaka iki adet buyuk tuketiyorum ama cok pahali genede dardanelden veya superfresh den sasmamak lazim sonucta balik aliyosunuz hem et miktari iyi hem kalite iyi
En iyi alışverişi yapan benim ozaman,, Bim mağazaları, Derya ton balığı 160 gr lezzetine doyum olmuyor vede yağ oranı çokta fazla değil 160 *2 tam tamına 4,5 ytl
En hesaplısı Migros Light Ton balığı, 2x169 gr ın fiyatı 5.90 ve 100 gr mında 26.6 protein, 0.07 yağ var, diğer ton balılarına görede protein oranı daha iyi