sarc4stic dedi:), et/tavuk/hindi yine tercihe bağlı, malesef hepsinin ekmeği şekerli
bukatto dedi:sarc4stic dedi:), et/tavuk/hindi yine tercihe bağlı, malesef hepsinin ekmeği şekerli
bende bunu anlamıyorum. neden et? ve neden tavuk? yani ineğinkisi et te tavuğunkisi plastik mi?
bunu bir dönerciye sordum. verdiği cevap hı ile hö karışımı bir şeydi. sonrada, yani diye açıklamaya başladı. ama tatmin edici bir cevap veremedi![]()
(konuyla pek alakalı değil ama dayanamadım)
bukatto dedi:sarc4stic dedi:), et/tavuk/hindi yine tercihe bağlı, malesef hepsinin ekmeği şekerli
bende bunu anlamıyorum. neden et? ve neden tavuk? yani ineğinkisi et te tavuğunkisi plastik mi?
bunu bir dönerciye sordum. verdiği cevap hı ile hö karışımı bir şeydi. sonrada, yani diye açıklamaya başladı. ama tatmin edici bir cevap veremedi![]()
sarc4stic dedi:bukatto dedi:sarc4stic dedi:), et/tavuk/hindi yine tercihe bağlı, malesef hepsinin ekmeği şekerli
Bende neyi anlamadığını anlamadımTerim olarak birine et birine tavuk denmesi mi yoksa kırmızı et/beyaz et farkı mı?
bukatto dedi:sarc4stic dedi:bukatto dedi:sarc4stic dedi:), et/tavuk/hindi yine tercihe bağlı, malesef hepsinin ekmeği şekerli
Bende neyi anlamadığını anlamadımTerim olarak birine et birine tavuk denmesi mi yoksa kırmızı et/beyaz et farkı mı?
terim olarak birine tavuk, birine et denmesini anlayamıyorum. yoksa biri kırmızı biri beyaz. bunu biliyorum tabiiki de, bu tavuğa yapılan bir haksızlık değilmidir![]()
hernan77 dedi:abicim nedir bu burger king mi yesem yada burger kingin hangi ürününü yesem. gerçekten ilginç başlıklar açılıyor. ve arkadaşlarda ben de dahil buna cevap yazıyoruz. yani git hangi menüyü yersen ye. uzmanlar basbas bağırıyo bunlar sağlıksız yiyecekler diye. hala hangisi daha yağsız vede daha yararlı gibi sorular soruluyor. gerçekten ilginç vede reklam kokan harekerler. madem bu sporu yapıyosun vucudunun özelliklerine ve hedefine uygun beslenirsin. tavuk yersin yağsız yersin yağlı yersin vs. vs. yani etmi yesem tavuk mu. bütçen hangisine el veriyorsa onu ye..sırf başlık olsun diye başlık açılıyo...yararsız başlıklardan sakınalım lütfen...
Ben fast food un abatıldığı kadar zararlı olduğuna inanmıyorum. Sırf oradan yersen tabi zararlı ama haftada birkaçtan ne zarar gelebilir. Sonuç olarak bildik şeyler var içinde. Bu arada milk shek öneren arkadaş yanlış bi önerme olmuş menü yesen daha iyihernan77 dedi:abicim nedir bu burger king mi yesem yada burger kingin hangi ürününü yesem. gerçekten ilginç başlıklar açılıyor. ve arkadaşlarda ben de dahil buna cevap yazıyoruz. yani git hangi menüyü yersen ye. uzmanlar basbas bağırıyo bunlar sağlıksız yiyecekler diye. hala hangisi daha yağsız vede daha yararlı gibi sorular soruluyor. gerçekten ilginç vede reklam kokan harekerler. madem bu sporu yapıyosun vucudunun özelliklerine ve hedefine uygun beslenirsin. tavuk yersin yağsız yersin yağlı yersin vs. vs. yani etmi yesem tavuk mu. bütçen hangisine el veriyorsa onu ye..sırf başlık olsun diye başlık açılıyo...yararsız başlıklardan sakınalım lütfen...
conanthebarbarian dedi:Bu arada milk shek öneren arkadaş yanlış bi önerme olmuş menü yesen daha iyi
hernan77 dedi:arkadaşım,
Valla hiç markus ruhl 'un videosunu seyrettinmi bilmem ama adam off seasonda gayet Burger King e gidip yiyiyorAdam Mr Olympia ya katılan bir insan ki bizden katkat fazla dikkat etmesi lazım.Ben Burger a gitiğimde mayonezsiz chicken whooper yiyorum.işleme tabi tutulmamış tavuk.nugget tan falan uzak durun ne idüğü belli değil.Mayonez bu yieceklere konan en kötü ilave bizim için.80% yağ.içecek olarak her zaman ice tea şeftali tercih ediyorum.Bu arada tavuk eti- normal et olayına gelince bu tamamen tavuk etinin yağsızlığıyla alakalı bi durum. ızgaranın üstüne yağı tamamen alınmış kırmızı et koyun yinede yağı süzülür. ama tavukta böyle birşey olmaz.tercih nedeni budur.uzun yazdım yeter
sen o markus ruhl'un videosunda burger king i görüyorsan markus ruhl burger kinge neden gidiyo yada neden burger king markus ruhl'un videosunda diye hiç düşünmedin mi? markus ruhl burger kinge boşunamı gidiyodur. burger king sponsorudur veya videosunda burger kinge yer vermesi için ona belli vaadlerde bulunmuştu veya markus ruhl videosunda burger kingin de yer alması için onlara teklifte bulunmuştur ve video masraflarını onlara yüklemiştir...siz bu pazar ekonomisinde hiç kimsenin hiç kimseyi kara kaşı ve gözü için görüntülemeyeceğini bilmeyenlerdensiniz..bu işler öyle dışardan goründüğü gibi basit değildir. o kadar basit değil. roni de gidip mc donald's ta yer ama o da bi çıkar elde eder mc donald's ta. bakın sizler bile belkide markus ruhlu orada yemek yerken gördüğünüz için burger'ı tercih etmişsinizdir. bunlar hep bilinç altına yerleşir....