Ercan Demir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok iyi

ercan demiri boluda bir arkadaşımın girdiği yarışmadan sonra görmüştüm inanın resimlerde göğüsü az görünsede aslında cok zayıf değildi ama kolların yanında zayıf kalıyor mesala tartıya çıktıklarında biraz bulk gibi ama sıktığında korkuç bir definisyon ortaya çıkıyordu, boluda hiç unutmam o zamana kadar tek idolüm olan ADNAN SIR I GEÇMİŞTİ YADA ADNAN SIR KORKUP BİR ALT SİKLETE GİRMİŞTİ yıl 1994 -95 filan her neyse daha sonra ankarada bir yarışmada FATİHİ geçmişti, fakat her yıl bulk görüntüsü daha cok artmıştı en sıon çıktığı yarışmada 6 . olduğu şampiyonada 1. sırada şimdilerde çok populer ola AHMED HAİDAR lübnan lı olarak katılmıştı yarışmayı anlatan yabancı spiker ercanın daha önceki yarışmalardan bildiğini bu düşüşe hayret ettiğini söylüyordu hatta....
tek bir şey daha cok mütevazi biri resim çektirmek için çevresindeyken hiç bunalmadan 100 kişiyle resim çektirdiğini hatırlıyorum

ne diyelim

Bu adamın türk olduğuna inanamamıştım ben ilk gördüğümde çok iyi ya ;)
Ama sakatlık olayına üzüldüm gerçekten ....

bicepsin kopmasına şaşmadım çünkü biceps biceps olmaktan çıkmıi bi garip duruyo. bu kadarda orantı bozukluğu olmaz. bi tuhaf duruyo. tümör gibi olmuş bicepsler. normal bi doku değil. üzüldüm. hacimli duruyo ama göğüsler de orantısız...

bicepsin kopmasına şaşmadım çünkü biceps biceps olmaktan çıkmıi bi garip duruyo. bu kadarda orantı bozukluğu olmaz. bi tuhaf duruyo. tümör gibi olmuş bicepsler. normal bi doku değil. üzüldüm. hacimli duruyo ama göğüsler de orantısız...

Dostlar resimler bende GOZUKMUYOOOOR bu acaba benden( internet baglanti yeri vs) kaynakl yoksa gitmislermi?

Bu arada yoneticiler forum cok kullanisli bu sf basla bir uyenin benzer yazisini okurken allta gorulen benzer basliklar linkinden geldim cok kullanisli:)

kendisi şu sıralar yeniden yarışmalara hazırlanıyor.umarım eski günlerini aratmayacak seviyede bir görsellik sunacak.

Syntholda saplantılı olmamak lazım. Yani fluğ görünen her kol synthol kullanılmış anlamına gelmemeli.

Aynı işi gören susam yağıda kullanılma ihtimali vardır.

mr. synthol o bicepslere bakın hele. tulug topa gibi basmış bicepslere syntholu. kolay yola kaçmak bu tarz pro lara hiç yakışmıyor.

vucut o seviyeye geldikten sonra eksikleri kapatmak için kullanmaya mecbur kalıyorlar.aynı durum flex ve ernıe taylor içinde geçerli bir durum.dozunu ve gereklilik seviyesini bildikten sonra bu isimlerin hiçbirinde yapmacık durmamış.

Tuluğ topanın bicepslerinde synthol olduğunu hiç sanmıyorum. kendısı inanılmaz şiddetli antreman yapan bir sporcuydu bicepslerini buna borçlu olduğunu düşünüyorum.

Tuluğ topanın bicepslerinde synthol olduğunu hiç sanmıyorum. kendısı inanılmaz şiddetli antreman yapan bir sporcuydu bicepslerini buna borçlu olduğunu düşünüyorum.

tuluğ topayla bizzat tanışmışlıgım antrenmanlarını izlemişligim var. tulug hocamın bicepsleri bir zamanlar synthol luydu hatta bu forumda tatrışmıştı. ben synthollü resimleri ekleyince bikaç hatrı sayılır kişi tarafından tehtit edilmiştim.

Antalya'da yapılan Masterlar ve Gençler Dünya Şampiyonasında birinci olan Hamdullah Aykutlu'ya açması için bir Türk bayrağı atıldı fakat o bayrağı arkasına doğru atıp önce madalyasını almak istedi.Ercan Demir ise yerde duran Türk bayrağını alıp açarak benim gibi salondaki herkesin saygısını kazanmıştır.Çok teşekkürler Ercan Demir.

Sima olarak Sylvester Stallone'yi andırdı :)

Çok iyi bel inceliği harika fakat kollar biraz ilginç vücuda göre oldukça kalın ve bicepsler çok şişkin duruyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:23 ----------

tuluğ topayla bizzat tanışmışlıgım antrenmanlarını izlemişligim var. tulug hocamın bicepsleri bir zamanlar synthol luydu hatta bu forumda tatrışmıştı. ben synthollü resimleri ekleyince bikaç hatrı sayılır kişi tarafından tehtit edilmiştim.

Yaş kaç hocam? :)

Gözünüzle görmediğiniz şeye lütfen görmüş gibi söylemeyin ben durumun ne olduğunu bilmiyorum fakat böyle sert bir şekilde söylemeyi doğru bulmuyorum.

Süper Bir vücut ...

kollar heryerinden önde gidiyor. :D

Bicepsler dikkat çekici.

adam bir zamanlar synthol manyağıydı.şimdiki hali fos.2. lik aldığına bile hayret ettim.

Back
Yukarı